Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Крштевање на деца
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="misti.diva orhideja" data-source="post: 359476" data-attributes="member: 7278"><p>Твое право е како сакаш да го наречеш крштевањето, не се бунам..за мене е убав свет чин а што се однесува до тоа дека сите ние луѓето сме грешни и тој грев го пренесуваме од колена на колено, искрено и мене не ми е прифатлив, ама такви се преданијата, така ни проповедаат, кој сака нека верува, кој сака нека бара одговор дали тоа навистина така било...не се замарам многу..инаку мило ми е што ме крстиле во црква(баба ми ме однела)мајка ми е протестантка а татко ми атеиста(во црква нема влезено никогаш)...јас не верувам слепо во ништо и не може никој да ме убеди во нешто.</p><p>премногу ја увеличувате работата дека тоа е манипулација и злоупотреба, само незнам на кои религиозни цели мислите.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="misti.diva orhideja, post: 359476, member: 7278"] Твое право е како сакаш да го наречеш крштевањето, не се бунам..за мене е убав свет чин а што се однесува до тоа дека сите ние луѓето сме грешни и тој грев го пренесуваме од колена на колено, искрено и мене не ми е прифатлив, ама такви се преданијата, така ни проповедаат, кој сака нека верува, кој сака нека бара одговор дали тоа навистина така било...не се замарам многу..инаку мило ми е што ме крстиле во црква(баба ми ме однела)мајка ми е протестантка а татко ми атеиста(во црква нема влезено никогаш)...јас не верувам слепо во ништо и не може никој да ме убеди во нешто. премногу ја увеличувате работата дека тоа е манипулација и злоупотреба, само незнам на кои религиозни цели мислите. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Крштевање на деца
На врв
Bottom