Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Крштевање на деца
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="misterija" data-source="post: 340712" data-attributes="member: 6584"><p>Незнам што е за тебе плитко а што длабоко размислување..сигурно немаш сеуште створено фамилија, немаш деца па затоа вероватно така "широкоградо слободоумнички размислуваш".Секој родител треба да си го воспитува своето дете и да учи на сите работи што мисли дека ќе бидат добри за него.Ти цело време сакаш да ја истакнеш вољата на човекот во прв план, но слободна воља е привилегија а не е ПРАВО.</p><p>Ајде да размислиме за последиците од овој закон ако се усвои, за какви злосторници ќе бидат прогласени родителите!??</p><p>Јас сум крстена како бебе и не гледам дека моите родители со тоа ми нанеле штета.</p><p>Оваа сатанистичка одлука по мене води кон идеологија а не кон слобода, само ќе произведе клима за линчување на сите оние кои нема да му се покорат на законот..а каде е тука демократијата, каде е изразувањето на слободната воља на народот!??</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="misterija, post: 340712, member: 6584"] Незнам што е за тебе плитко а што длабоко размислување..сигурно немаш сеуште створено фамилија, немаш деца па затоа вероватно така "широкоградо слободоумнички размислуваш".Секој родител треба да си го воспитува своето дете и да учи на сите работи што мисли дека ќе бидат добри за него.Ти цело време сакаш да ја истакнеш вољата на човекот во прв план, но слободна воља е привилегија а не е ПРАВО. Ајде да размислиме за последиците од овој закон ако се усвои, за какви злосторници ќе бидат прогласени родителите!?? Јас сум крстена како бебе и не гледам дека моите родители со тоа ми нанеле штета. Оваа сатанистичка одлука по мене води кон идеологија а не кон слобода, само ќе произведе клима за линчување на сите оние кои нема да му се покорат на законот..а каде е тука демократијата, каде е изразувањето на слободната воља на народот!?? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Крштевање на деца
На врв
Bottom