Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 348210" data-attributes="member: 1867"><p>Не кренаа паника оние кои искоментираа дека персонализираната честитка не е во ред, вистинските паничари се оние кон кого беше упатена критиката, мислам дека членот кој што прв е побуни многу културно објасни зошто е против.</p><p>И јас сум против и еве ке кажам зошто:</p><p>Не се сите христијани на форумот</p><p>Ако се честита велигден на сите, тогаш би требало да е честитаат и големите муслимански, будистички, сатанистички... празници и да се земе предвид на кои религии има припадници тука, мене искрено би ми било криво да сум муслиманка и да не ми честитаат бајрам, а да ми честитаат велиген, не оди тоа така. Плус тоа истиот ден беше и 1ви мај денот на трудот кој што е голем комунистички празник, па не гледам зошто христијаните да бидат попривилегирани од комунистите на форумот, нема смисла.</p><p>Не е во прашање тоа дали честитката навредила некого или не, секој од нас може да прогледа низ прсти на таква грешка, но ова сепак е јавен форум и за самиот форум е срамота да прави вакви грешки.</p><p>Треба да ви биде мило што членовите ја забележале вашата грешка и ви укажале за да ја исправите, тоа значи дека на истите форумот им значи нешто. Мене само не ми е јасно како на никој од членовите на администрацијата не му текна истото па да реагира пред да има реакција од член.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 348210, member: 1867"] Не кренаа паника оние кои искоментираа дека персонализираната честитка не е во ред, вистинските паничари се оние кон кого беше упатена критиката, мислам дека членот кој што прв е побуни многу културно објасни зошто е против. И јас сум против и еве ке кажам зошто: Не се сите христијани на форумот Ако се честита велигден на сите, тогаш би требало да е честитаат и големите муслимански, будистички, сатанистички... празници и да се земе предвид на кои религии има припадници тука, мене искрено би ми било криво да сум муслиманка и да не ми честитаат бајрам, а да ми честитаат велиген, не оди тоа така. Плус тоа истиот ден беше и 1ви мај денот на трудот кој што е голем комунистички празник, па не гледам зошто христијаните да бидат попривилегирани од комунистите на форумот, нема смисла. Не е во прашање тоа дали честитката навредила некого или не, секој од нас може да прогледа низ прсти на таква грешка, но ова сепак е јавен форум и за самиот форум е срамота да прави вакви грешки. Треба да ви биде мило што членовите ја забележале вашата грешка и ви укажале за да ја исправите, тоа значи дека на истите форумот им значи нешто. Мене само не ми е јасно како на никој од членовите на администрацијата не му текна истото па да реагира пред да има реакција од член. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
На врв
Bottom