Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 348105" data-attributes="member: 272"><p>[USER=2914]@alf[/USER] </p><p>1. Давам само мислење/одговор. Не значи тоа дека ти контрам.</p><p>2. По кој позитивен критериум би ја ставил неа освен по често отворани нови теми?</p><p>3. а) Те погодуваат казнените поени? Оние од пред две години добиени? Или овие последниве 2 што ги доби затоа што почна да спамаш? После тоа се жалиш дека сме биле престроги. Одлучи се веќе за нешто. Или ќе браниш еден став а тоа е дека казнуваме, или дека не казнуваме. </p><p>б) Поумерени не сме ни биле. Освен во дадени ситуации што дадовме неколку опомени (јавно на теми) скоро и да не сме испратиле некого перманентно на „одмор“ (освен во одредени психолошки профили кои имаат голема историја за која не сите сте свесни овде). Дај бе Алф, погледај малку историја на форумот и кажи ми што точно те засега - да бидеш ловен буквално за секој оф топик или да имаш поголема слобода но форумот да ризикува од оф-топици и чет муабети во теми кои ете тебе многу ти се интересни. </p><p>в) Креативноста е „дозволена“ (малку грдо звучи) и како модератор, и како член. Слободно отварај теми во врска со религија, ако има шанса да се продискутира, истата ќе опстои. Ако се отера во старт со офтопици плус е со многу слаб вовед, нема причина, нели? Кому да отстапиме модераторство кога во последно време повеќе се докажува дека чет муабетите се застапени буквално секаде? Како јас можам да го отстапам моето место на ојле-дојле ако тој цело време спама по теми со чет муабети? Како може нему да му верувам дека ќе се трансформира во „примерен член“? </p><p></p><p>Тапа е... А знаеш и самата зошто. Секогаш е лесно да се даде мислење од страна без да се проба да се учествува на ниво. А кога ќе се потенцира дека треба така да се учествува, секогаш се вади со мислење - „што да праам, таква сум“.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 348105, member: 272"] [USER=2914]@alf[/USER] 1. Давам само мислење/одговор. Не значи тоа дека ти контрам. 2. По кој позитивен критериум би ја ставил неа освен по често отворани нови теми? 3. а) Те погодуваат казнените поени? Оние од пред две години добиени? Или овие последниве 2 што ги доби затоа што почна да спамаш? После тоа се жалиш дека сме биле престроги. Одлучи се веќе за нешто. Или ќе браниш еден став а тоа е дека казнуваме, или дека не казнуваме. б) Поумерени не сме ни биле. Освен во дадени ситуации што дадовме неколку опомени (јавно на теми) скоро и да не сме испратиле некого перманентно на „одмор“ (освен во одредени психолошки профили кои имаат голема историја за која не сите сте свесни овде). Дај бе Алф, погледај малку историја на форумот и кажи ми што точно те засега - да бидеш ловен буквално за секој оф топик или да имаш поголема слобода но форумот да ризикува од оф-топици и чет муабети во теми кои ете тебе многу ти се интересни. в) Креативноста е „дозволена“ (малку грдо звучи) и како модератор, и како член. Слободно отварај теми во врска со религија, ако има шанса да се продискутира, истата ќе опстои. Ако се отера во старт со офтопици плус е со многу слаб вовед, нема причина, нели? Кому да отстапиме модераторство кога во последно време повеќе се докажува дека чет муабетите се застапени буквално секаде? Како јас можам да го отстапам моето место на ојле-дојле ако тој цело време спама по теми со чет муабети? Како може нему да му верувам дека ќе се трансформира во „примерен член“? Тапа е... А знаеш и самата зошто. Секогаш е лесно да се даде мислење од страна без да се проба да се учествува на ниво. А кога ќе се потенцира дека треба така да се учествува, секогаш се вади со мислење - „што да праам, таква сум“. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
На врв
Bottom