Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="4FUN" data-source="post: 287499" data-attributes="member: 612"><p>Секое ново известување е чин на препукување или негодување... животот ви е во фантастичен колосек, па ај сега уште форумите да ги средиме и ете сме во рајот.</p><p>Што добивате ако е по ваше или не на форумов? Дали тоа ке ви го исполни срцето и ке бидете задоволни цел ден? - ако е така, еден апел до сите модератори и админи... Да не важи ни едно правило за таквите,или за нив нека си имаат посебни правила од самите нив предложени ...кога им е толку важно и зависат од тоа што ке се деси на форумов, па заслужуваат да имаат среќен ден по заслуга на форумов.</p><p></p><p>Не ми е наменет постов кон никого конкретно, т.е кон сите ми е наменет.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="4FUN, post: 287499, member: 612"] Секое ново известување е чин на препукување или негодување... животот ви е во фантастичен колосек, па ај сега уште форумите да ги средиме и ете сме во рајот. Што добивате ако е по ваше или не на форумов? Дали тоа ке ви го исполни срцето и ке бидете задоволни цел ден? - ако е така, еден апел до сите модератори и админи... Да не важи ни едно правило за таквите,или за нив нека си имаат посебни правила од самите нив предложени ...кога им е толку важно и зависат од тоа што ке се деси на форумов, па заслужуваат да имаат среќен ден по заслуга на форумов. Не ми е наменет постов кон никого конкретно, т.е кон сите ми е наменет. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
На врв
Bottom