Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="True_Blood" data-source="post: 269914" data-attributes="member: 310"><p><a href="http://forum.crnobelo.com/members/lady_blue.67/">lady_blue</a></p><p>Да, остар јазик имам, таму кај што треба и кога треба. </p><p>Друго, како тоа определуваме кој претерал? Кои се критериумите? Дека еве рецимо тоа што некој СЕКОЈДНЕВНО сквернави психички мнозинство народ е ок и во рамки на дозволеното, а кога на некој ( во случајов мене) ќе му пукне филмот и ќе каже што има да каже е преминување на црвена линија?</p><p>Хм, интересно...</p><p>Ако некој овде „терал правдини“ тоа сум била јас. И сум се бунела и сум се карала, ама го правиш тоа еднаш, два пати...и запираш веќе. Уосталом нит јас, а ни било кој друг не зема плата за да биде присутен тука, тоа е право на избор. Значи ако нешто не ти чини, ете гледаш дека нема промена на подобро и после твоите реакции имаш две опции: </p><p>- да си заминеш фино, лепо или</p><p>- да останеш и да ја прифатиш ситуацијата.</p><p></p><p>Да мрчиш секојдневно, значи нагласувам СЕКОЈДНЕВНО е недозволиво бре, што има Јанко, Станко...да ме трпат мене или да го трпат Бобо како плукаме секој ден?</p><p>Не ти чини, оди си!</p><p>Кога не си задоволен од услугата во некоја продавница, едноставно не пазариш таму.</p><p></p><p>Па добро бре луѓе, мене сериозно не ми е јасно како имате време секој ден да демнеете по сите теми, да барате игла во сено, да се храните со нечии грешки ( или грешки перцепирани како такви единствено од некоја единка) ?</p><p>Јас и без работа останав еден период, па не чмаев тука деноноќно да изигравам џандар.</p><p></p><p>Како и да е, неправдина не сакам и не подржувам нечие курназење. Кога нешто не е во ред јас прва си кажувам, не чекам некој да ме тапне под рамо, така функционирам тука, така функционирам секаде.</p><p>Ама се има граница, се има усул. Ова конкретно однесување на двајцата дотични е веќе неприфатливо зашто се граничи со ментално изживување.</p><p>А, избор имаат...</p><p>Пријатно, некој треба и пари да печали, фактуриве нема сами да се средат и чајов ми е неиспиен...</p><p>Убав ден.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="True_Blood, post: 269914, member: 310"] [URL='http://forum.crnobelo.com/members/lady_blue.67/']lady_blue[/URL] Да, остар јазик имам, таму кај што треба и кога треба. Друго, како тоа определуваме кој претерал? Кои се критериумите? Дека еве рецимо тоа што некој СЕКОЈДНЕВНО сквернави психички мнозинство народ е ок и во рамки на дозволеното, а кога на некој ( во случајов мене) ќе му пукне филмот и ќе каже што има да каже е преминување на црвена линија? Хм, интересно... Ако некој овде „терал правдини“ тоа сум била јас. И сум се бунела и сум се карала, ама го правиш тоа еднаш, два пати...и запираш веќе. Уосталом нит јас, а ни било кој друг не зема плата за да биде присутен тука, тоа е право на избор. Значи ако нешто не ти чини, ете гледаш дека нема промена на подобро и после твоите реакции имаш две опции: - да си заминеш фино, лепо или - да останеш и да ја прифатиш ситуацијата. Да мрчиш секојдневно, значи нагласувам СЕКОЈДНЕВНО е недозволиво бре, што има Јанко, Станко...да ме трпат мене или да го трпат Бобо како плукаме секој ден? Не ти чини, оди си! Кога не си задоволен од услугата во некоја продавница, едноставно не пазариш таму. Па добро бре луѓе, мене сериозно не ми е јасно како имате време секој ден да демнеете по сите теми, да барате игла во сено, да се храните со нечии грешки ( или грешки перцепирани како такви единствено од некоја единка) ? Јас и без работа останав еден период, па не чмаев тука деноноќно да изигравам џандар. Како и да е, неправдина не сакам и не подржувам нечие курназење. Кога нешто не е во ред јас прва си кажувам, не чекам некој да ме тапне под рамо, така функционирам тука, така функционирам секаде. Ама се има граница, се има усул. Ова конкретно однесување на двајцата дотични е веќе неприфатливо зашто се граничи со ментално изживување. А, избор имаат... Пријатно, некој треба и пари да печали, фактуриве нема сами да се средат и чајов ми е неиспиен... Убав ден. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
На врв
Bottom