Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="$3Я3|\||)&amp;p&amp;†Y" data-source="post: 269874" data-attributes="member: 1081"><p>Не, туку затоа што бар некој има на форумов кој гледа се да биде како што треба, додека некој друг си е админ или остало и таквото го боли за форумов .. рекол еј ај ја форум да напраам .. абе гајле ми е шо сакаат нека пишат по него .. ќе ропам казнени и банови за безвеза мислења, пошо нели така ми се сака и сум си админ на форумов, сите други се подолу од мене, ја сум си на врв, гајле ми е.</p><p></p><p>Веќе преку таквото ми е да седам позади екран и да гледам како се лупаат безвеза мислења. Ептен ми прекипи.</p><p></p><p>Одамна има работи што тука треба да се средат, али јебига, кој да се грижи за тоа .. нели еден админ е и гајле му е што се оди по ѓаволите, има тема шо вика „непреведени делови“ .. има мислења во неа каде што е кажано што треба да се преведи, али ајде .. кај и да е ќе бидат средени тие работи кога Дедо Мраз ќе роди магаре низ палецот од неговата лева рака.</p><p></p><p>Додека не се среди тоа, ќе има препукувања. Ќе има и каши и све остало. Ако некој кој е на висока позиција (форумска де, да не се разбериме погрешно) неможе да го среди тоа, има некој кој се подоле од него, но сакаат да видат дека е се во ред.</p><p></p><p>Ајт.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="$3Я3|\||)&p&†Y, post: 269874, member: 1081"] Не, туку затоа што бар некој има на форумов кој гледа се да биде како што треба, додека некој друг си е админ или остало и таквото го боли за форумов .. рекол еј ај ја форум да напраам .. абе гајле ми е шо сакаат нека пишат по него .. ќе ропам казнени и банови за безвеза мислења, пошо нели така ми се сака и сум си админ на форумов, сите други се подолу од мене, ја сум си на врв, гајле ми е. Веќе преку таквото ми е да седам позади екран и да гледам како се лупаат безвеза мислења. Ептен ми прекипи. Одамна има работи што тука треба да се средат, али јебига, кој да се грижи за тоа .. нели еден админ е и гајле му е што се оди по ѓаволите, има тема шо вика „непреведени делови“ .. има мислења во неа каде што е кажано што треба да се преведи, али ајде .. кај и да е ќе бидат средени тие работи кога Дедо Мраз ќе роди магаре низ палецот од неговата лева рака. Додека не се среди тоа, ќе има препукувања. Ќе има и каши и све остало. Ако некој кој е на висока позиција (форумска де, да не се разбериме погрешно) неможе да го среди тоа, има некој кој се подоле од него, но сакаат да видат дека е се во ред. Ајт. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
На врв
Bottom