Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 269198" data-attributes="member: 621"><p><a href="http://forum.crnobelo.com/members/saladin.272/">Saladin</a></p><p>Да бидам искрен јас таму не гледам сарказам. Гледам мислење каде кажува дека ти не ја повторуваш грешката од пред некое време кога од едно мислење во една тема направи нова тема и го стави тој пост како воведен, ама после 300 компликации и сл. За Дарк песинџер искрено ни јас немам замерка, ама за слабата активност на сара (неам видено дали е уште супер мод) имам замерка. Не знам зошто си видел сарказам но не можам да те разубедувам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 269198, member: 621"] [URL='http://forum.crnobelo.com/members/saladin.272/']Saladin[/URL] Да бидам искрен јас таму не гледам сарказам. Гледам мислење каде кажува дека ти не ја повторуваш грешката од пред некое време кога од едно мислење во една тема направи нова тема и го стави тој пост како воведен, ама после 300 компликации и сл. За Дарк песинџер искрено ни јас немам замерка, ама за слабата активност на сара (неам видено дали е уште супер мод) имам замерка. Не знам зошто си видел сарказам но не можам да те разубедувам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
На врв
Bottom