Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 268505" data-attributes="member: 621"><p>Јас сакам да го прашам <a href="http://forum.crnobelo.com/members/ipopovski.1/">ipopovski</a> каде тоа најде провокација? Каде?</p><p></p><p></p><p>Овде виде провокација? Па ти бе друже провокации не гледаш каде што ги има ама затоа ги гледаш кај што ги нема. На твој форум ти си најнеактивниот тука, пратиш ништо и казнуваш врз основа на која страна дува ветерот во јужен Киргистан. Јас тврдам дека 80% од опомените и казните кои ТИ ги имаш доделено се тотално без никаква подлабока причина, а сето тоа се должи на твоето „присуство“ на форумов. И пред да кажеш „Читам јас, гледам што се случува“ ќе ти кажам дека и јас читам и гледам што се случува. Извини ама те нема, донесуваш премногу грешни одлуки и ако некој е одговорен за неразвојот на форумов си токму ТИ. Твоите казни и казнени поени мене не ми значат ништо, ама баш ништо, слободно и 200 стави ми ако сакаш ама она што вреднувам се дејствувања од оние кои би требало да го водат форумот и да создадат атмосфера. За жал твоите дејствувања се очајни и сето тоа поради твоето неприсуство на форумов и носење брзи одлуки.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 268505, member: 621"] Јас сакам да го прашам [URL='http://forum.crnobelo.com/members/ipopovski.1/']ipopovski[/URL] каде тоа најде провокација? Каде? Овде виде провокација? Па ти бе друже провокации не гледаш каде што ги има ама затоа ги гледаш кај што ги нема. На твој форум ти си најнеактивниот тука, пратиш ништо и казнуваш врз основа на која страна дува ветерот во јужен Киргистан. Јас тврдам дека 80% од опомените и казните кои ТИ ги имаш доделено се тотално без никаква подлабока причина, а сето тоа се должи на твоето „присуство“ на форумов. И пред да кажеш „Читам јас, гледам што се случува“ ќе ти кажам дека и јас читам и гледам што се случува. Извини ама те нема, донесуваш премногу грешни одлуки и ако некој е одговорен за неразвојот на форумов си токму ТИ. Твоите казни и казнени поени мене не ми значат ништо, ама баш ништо, слободно и 200 стави ми ако сакаш ама она што вреднувам се дејствувања од оние кои би требало да го водат форумот и да создадат атмосфера. За жал твоите дејствувања се очајни и сето тоа поради твоето неприсуство на форумов и носење брзи одлуки. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
На врв
Bottom