Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 219372" data-attributes="member: 272"><p>Може да го изнесам моето гледиште? </p><p>Зошто се добија казнени поени, сите добро знаеме. Не е до одење офтопик, ниту правилото дека на еден подфорум е повеќе стегнато додека таму во играчница, не е. Туку причината е поради изнесување на приватни работи и лични како и не толку лични навреди. Секој еден член добро знае дека мешањето на нешто што е вон форумот без никакво одобрување на другата страна може да се назначи како разоткривање на приватни информации. И да, вечното вадење со изговорот дека ова е само форум, не е во овој случај прифатливо. Да, ќе речете, сите можеби) сме правеле такви работи. Но некои константно ги прават. И тоа сите го гледаме. Не ми е да го осудам посочениот, впрочем во одреден период (пред ова да се случи), беше сосема на место. Но што ли го има поттикнато, не знам. И не ме засега нималку. Но откако ќе се пројде границата на приватност итекако стојам зад правилата. Иако не бев јас тој што ги додели поените, сепак бев тој што ги пријавува мислењата. Едноставно не поднесувам нешто што се вика константно вадење на прљав веш вака јавно на форум, каде секој човек не па и дете има пристап до него. Кој пример е членот како постар и посериозен да придонесува во секоја караница со изнесување на приватни информации? Јас колку што знам, другата страна нема произнесено ни еден фрагмент од приватниот живот на членот. Така да во случај да е најдена грешка, би било фер и тој да биде соодветно казнет.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 219372, member: 272"] Може да го изнесам моето гледиште? Зошто се добија казнени поени, сите добро знаеме. Не е до одење офтопик, ниту правилото дека на еден подфорум е повеќе стегнато додека таму во играчница, не е. Туку причината е поради изнесување на приватни работи и лични како и не толку лични навреди. Секој еден член добро знае дека мешањето на нешто што е вон форумот без никакво одобрување на другата страна може да се назначи како разоткривање на приватни информации. И да, вечното вадење со изговорот дека ова е само форум, не е во овој случај прифатливо. Да, ќе речете, сите можеби) сме правеле такви работи. Но некои константно ги прават. И тоа сите го гледаме. Не ми е да го осудам посочениот, впрочем во одреден период (пред ова да се случи), беше сосема на место. Но што ли го има поттикнато, не знам. И не ме засега нималку. Но откако ќе се пројде границата на приватност итекако стојам зад правилата. Иако не бев јас тој што ги додели поените, сепак бев тој што ги пријавува мислењата. Едноставно не поднесувам нешто што се вика константно вадење на прљав веш вака јавно на форум, каде секој човек не па и дете има пристап до него. Кој пример е членот како постар и посериозен да придонесува во секоја караница со изнесување на приватни информации? Јас колку што знам, другата страна нема произнесено ни еден фрагмент од приватниот живот на членот. Така да во случај да е најдена грешка, би било фер и тој да биде соодветно казнет. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
На врв
Bottom