Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="ShakaZulu" data-source="post: 208609" data-attributes="member: 340"><p>хаххахахха ме насмеавте а и ми кренавте притисок на период од неколку секунди искрено да ви кажам... ај малку основен маубет кој искрено да ви кажам гајле ми е што веројатно ќе биде игнориран како<a href="http://forum.crnobelo.com/threads/%D0%A1%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BC-%D0%B4%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%B6%D0%B0%D0%BC-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%B0%D0%BC-2-%D0%B4%D0%B5%D0%BB.3891/page-327#post-199921"> овај мој пост</a></p><p>[spoiler]Знам дека пишувам во најглупата можна тема (поглупа и од Глупости На Кило во сите три дела заедно( ГНК )) затоа што концептот е промашен уште од вториот пост каде е промашена идејата на авторот, ама од инат ќе кажам нешто па макар било и последно.</p><p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p><p><strong>Целта на темата никогаш нема да биде постигната затоа што таа е безвременска, целта на темата е окултурување на македонските форумџии и кревање на форумџиското однесување на едно повисоко ниво. АКо мислиш/те дека тоа е постигнато и завршено тогаш воопшто не е на одмет да се преиспитате зошто овај форум постои ако веќе целта да форумџиите добијат место за забава и осознавање со форумската култура е исполнета. Форум/џиство е матераја која расте и созрева но никогаш нема да престане да се раѓа (да се преиклучуваат нови членови) и да престане да созрева (затоа што човек, аналогно на тоа и форумџија, некогаш нема да престане да учи нови работи). Онај кој смета дека знае доволно, се спознал себеси и сите околу него на овај интернет простор треба да го прочита мојот пост во темата таму, да си стави рандом лозинка и чао пријатно нека зи живее среќно и весело ама нека не не замара тука со својата совршенос и безгрешност која и не постои...</strong></p><p></p><p><strong>Правењето формат на компјутерот не е решение ако нешто сме заефркнале па ај ќе го поправиме со форматирање и не решавање на проблемот. Проблем не се решава со отфрлање на страна и вртење на нова страница. Се засувакуваат ракави, се уклучува мозок и се прават разни комбинации како и на кој начин да се стигне до решение. Ќе се згреши еднаш, ќе се згреши уште еднаш но на крај ќе се дојде до решение колку и да тоа било во прв момент нереално...</strong></p><p></p><p>_________________________________________________________________________________</p><p></p><p></p><p>ПС: (XenForo е направен од истите “будали“ кои го направиле vBuletin на времето)</p><p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p><p>Ме мрзи/немам лична потреба да барам за сегашно време ама овај линк го имам во архива од времето...</p><p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p><p>[/spoiler]</p><p>АМА јас пак ќе си кажам што имам на ум.</p><p>Значи читаќи ја темава видов ова за опомениве и дека јас “често“ си отворам профил реков ај да видам да не случајно имам и јас... и кога БАМ... гледам ова ...</p><p></p><p>Значи забележувам казнени поени 3 на непозната содржина (претпоставувам казната е рачно впишано дирекно на профил без линк од моето “несоодветно однесување“) Е сега за ова ниту стасало некакво известување ниту некаква приватна порака ама тоа е лично за мене е мање битно иако е битно затоа што ако не ти стаса известување како ќе знаеш за казната пред да ја можеби повториш од “незнаење“ дека веќе имаш претходно казнени поени/опомени.</p><p>Со малки претрага си најдов што сум пишувал ден претходно таа “опомена“ но ако тоа било мое “несоодветно однесување“ зошто нема објаснување на истото каде/како/што а и зашто немало автоматска лична ПП со извесување за истото.</p><p>Гледам и други имале проблем со невидени канзени поени па можеби заминале на месец дена летовање на зелено море без воопшто да знаат дека имале уплатено неколку рати за истото претходно.</p><p>Треба да си ги средите техниките на казнување и опоменување затоа што ова носи само контра ефект и никакво рачно бришење одпосле нема да поправи ако некој заглави поради технички пропуст...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ShakaZulu, post: 208609, member: 340"] хаххахахха ме насмеавте а и ми кренавте притисок на период од неколку секунди искрено да ви кажам... ај малку основен маубет кој искрено да ви кажам гајле ми е што веројатно ќе биде игнориран како[URL='http://forum.crnobelo.com/threads/%D0%A1%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BC-%D0%B4%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%B6%D0%B0%D0%BC-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%B0%D0%BC-2-%D0%B4%D0%B5%D0%BB.3891/page-327#post-199921'] овај мој пост[/URL] [spoiler]Знам дека пишувам во најглупата можна тема (поглупа и од Глупости На Кило во сите три дела заедно( ГНК )) затоа што концептот е промашен уште од вториот пост каде е промашена идејата на авторот, ама од инат ќе кажам нешто па макар било и последно. [INDENT=1] [/INDENT] [INDENT=1][/INDENT] [INDENT=1] [/INDENT] [B]Целта на темата никогаш нема да биде постигната затоа што таа е безвременска, целта на темата е окултурување на македонските форумџии и кревање на форумџиското однесување на едно повисоко ниво. АКо мислиш/те дека тоа е постигнато и завршено тогаш воопшто не е на одмет да се преиспитате зошто овај форум постои ако веќе целта да форумџиите добијат место за забава и осознавање со форумската култура е исполнета. Форум/џиство е матераја која расте и созрева но никогаш нема да престане да се раѓа (да се преиклучуваат нови членови) и да престане да созрева (затоа што човек, аналогно на тоа и форумџија, некогаш нема да престане да учи нови работи). Онај кој смета дека знае доволно, се спознал себеси и сите околу него на овај интернет простор треба да го прочита мојот пост во темата таму, да си стави рандом лозинка и чао пријатно нека зи живее среќно и весело ама нека не не замара тука со својата совршенос и безгрешност која и не постои...[/B] [B]Правењето формат на компјутерот не е решение ако нешто сме заефркнале па ај ќе го поправиме со форматирање и не решавање на проблемот. Проблем не се решава со отфрлање на страна и вртење на нова страница. Се засувакуваат ракави, се уклучува мозок и се прават разни комбинации како и на кој начин да се стигне до решение. Ќе се згреши еднаш, ќе се згреши уште еднаш но на крај ќе се дојде до решение колку и да тоа било во прв момент нереално...[/B] _________________________________________________________________________________ ПС: (XenForo е направен од истите “будали“ кои го направиле vBuletin на времето) [INDENT=1] [/INDENT] [INDENT=1][/INDENT] [INDENT=1] [/INDENT] Ме мрзи/немам лична потреба да барам за сегашно време ама овај линк го имам во архива од времето... [INDENT=1] [/INDENT] [INDENT=1][/INDENT] [INDENT=1] [/INDENT] [/spoiler] АМА јас пак ќе си кажам што имам на ум. Значи читаќи ја темава видов ова за опомениве и дека јас “често“ си отворам профил реков ај да видам да не случајно имам и јас... и кога БАМ... гледам ова ... Значи забележувам казнени поени 3 на непозната содржина (претпоставувам казната е рачно впишано дирекно на профил без линк од моето “несоодветно однесување“) Е сега за ова ниту стасало некакво известување ниту некаква приватна порака ама тоа е лично за мене е мање битно иако е битно затоа што ако не ти стаса известување како ќе знаеш за казната пред да ја можеби повториш од “незнаење“ дека веќе имаш претходно казнени поени/опомени. Со малки претрага си најдов што сум пишувал ден претходно таа “опомена“ но ако тоа било мое “несоодветно однесување“ зошто нема објаснување на истото каде/како/што а и зашто немало автоматска лична ПП со извесување за истото. Гледам и други имале проблем со невидени канзени поени па можеби заминале на месец дена летовање на зелено море без воопшто да знаат дека имале уплатено неколку рати за истото претходно. Треба да си ги средите техниките на казнување и опоменување затоа што ова носи само контра ефект и никакво рачно бришење одпосле нема да поправи ако некој заглави поради технички пропуст... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
На врв
Bottom