Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mila Kunis" data-source="post: 140365" data-attributes="member: 167"><p>Кога дојде на форумов мислам дека те опоменив за латиницата. Тоа го поминал скоро секој нов член,па не кренал востание заради едно опоменување преку порака.Еднаш те опоменивме заради твоите оф топици,или мислења од еден-два збора,си продолжи по свое. Овде или во другата тема кај предлози за дополнителна функционалност,имаше реакции од членови дека сме биле многу меки со членовите и дека не се почитува нашиот збор.Самите членови побараа да делиме опомени.Кога те опоменив за оф топик мислење одбрав опција несоодветно однесување. Ти кажав и во порака и тука ќе ти кажам,дека пораката автоматски се праќа,не ја пишувам јас. А бидејќи мислењето е несоодветно,се брише.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mila Kunis, post: 140365, member: 167"] Кога дојде на форумов мислам дека те опоменив за латиницата. Тоа го поминал скоро секој нов член,па не кренал востание заради едно опоменување преку порака.Еднаш те опоменивме заради твоите оф топици,или мислења од еден-два збора,си продолжи по свое. Овде или во другата тема кај предлози за дополнителна функционалност,имаше реакции од членови дека сме биле многу меки со членовите и дека не се почитува нашиот збор.Самите членови побараа да делиме опомени.Кога те опоменив за оф топик мислење одбрав опција несоодветно однесување. Ти кажав и во порака и тука ќе ти кажам,дека пораката автоматски се праќа,не ја пишувам јас. А бидејќи мислењето е несоодветно,се брише. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
На врв
Bottom