Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="ShakaZulu" data-source="post: 135694" data-attributes="member: 340"><p>Добро бе со сиот ум ме носиш на тема со вовед толку толку безврска како овај ?!</p><p></p><p>Дај не се срами и не ме цитирај ставаќи се во тиња поза за која после мислиш дека некој од инат ти ја критикува негативно. Подобро не отворај тема ако не знаеш а не онаму во темата за кланови се изнапраша овде се инапраша веќе не си ми ни антипатичен иако и никогаш не си ни бил. Сега буквално ми се гади кога читам онакви прашални глупости на ваков добар форум кои има амбиции да биде уште подобар ако има уште некој кој ќе ја поддржи Lady-blue во нејзините напори да го направи форумот катче за забава и созревање на форумџиите.</p><p></p><p>Ајде сега биди иновативен како за антипатичност и кланови отвори тема и за мочање.</p><p></p><p>Мочање/мокрење</p><p></p><p>Дали се помочавте?</p><p>Дали мочате два или три пати на ден?</p><p>Дали пиевте многу вода па мочате или пиевте сокови?</p><p>Дали кревате даска кога мочате?</p><p>и како бонус</p><p>Клечите ли додека мочате?</p><p>бонус 2 во тошо малерот стил</p><p>Беше да мочкаш или да какаш?</p><p></p><p>Тема каде нема ништо друго освем кратки прости реченици со прашалник на крај во воведот не е ништо друго освем трупање на форумот со глупости колку само да се има покрај името многу постови кои за ништо не придонеле освем за број на теми...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ShakaZulu, post: 135694, member: 340"] Добро бе со сиот ум ме носиш на тема со вовед толку толку безврска како овај ?! Дај не се срами и не ме цитирај ставаќи се во тиња поза за која после мислиш дека некој од инат ти ја критикува негативно. Подобро не отворај тема ако не знаеш а не онаму во темата за кланови се изнапраша овде се инапраша веќе не си ми ни антипатичен иако и никогаш не си ни бил. Сега буквално ми се гади кога читам онакви прашални глупости на ваков добар форум кои има амбиции да биде уште подобар ако има уште некој кој ќе ја поддржи Lady-blue во нејзините напори да го направи форумот катче за забава и созревање на форумџиите. Ајде сега биди иновативен како за антипатичност и кланови отвори тема и за мочање. Мочање/мокрење Дали се помочавте? Дали мочате два или три пати на ден? Дали пиевте многу вода па мочате или пиевте сокови? Дали кревате даска кога мочате? и како бонус Клечите ли додека мочате? бонус 2 во тошо малерот стил Беше да мочкаш или да какаш? Тема каде нема ништо друго освем кратки прости реченици со прашалник на крај во воведот не е ништо друго освем трупање на форумот со глупости колку само да се има покрај името многу постови кои за ништо не придонеле освем за број на теми... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Критики за администрацијата
На врв
Bottom