Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Кој изневерува повеќе: мажите или жените?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="МериСелест" data-source="post: 228595" data-attributes="member: 1010"><p>Ццццц</p><p></p><p></p><p>Експлнејшн плис...Ако има сменето партнери на исти години не значи дека изневерувала туку може едноставно не им идела врската со некој па има друг...Нема да го чека вечно бре,ако раскине не значи дека треба да остане сама...Не мора да е неверство тоа...</p><p>И чекај сега како тоа женските менувале повеке а машките не...</p><p>Машките се добри женските не му доага вака...</p><p>Ако грешам некаде исправи ме..</p><p>Ама се зависи од карактер.</p><p>Познавам тип кој смени 6 женски во една година...Ама ај да не генерализирам за еден тип туку само кажувам пример...Дека и едниот и другиот пол не се цвекенца за мирисање.</p><p>И двата пола изневеруваат.И зависи од карактерот...Ако е жена не значи дека ке изневери ако и се даде можност.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="МериСелест, post: 228595, member: 1010"] Ццццц Експлнејшн плис...Ако има сменето партнери на исти години не значи дека изневерувала туку може едноставно не им идела врската со некој па има друг...Нема да го чека вечно бре,ако раскине не значи дека треба да остане сама...Не мора да е неверство тоа... И чекај сега како тоа женските менувале повеке а машките не... Машките се добри женските не му доага вака... Ако грешам некаде исправи ме.. Ама се зависи од карактер. Познавам тип кој смени 6 женски во една година...Ама ај да не генерализирам за еден тип туку само кажувам пример...Дека и едниот и другиот пол не се цвекенца за мирисање. И двата пола изневеруваат.И зависи од карактерот...Ако е жена не значи дека ке изневери ако и се даде можност. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Кој изневерува повеќе: мажите или жените?
На врв
Bottom