Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Кој/а сум јас? (Самоанализа)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 57316" data-attributes="member: 621"><p>Јас сум најголемиот ситничар, критичар и аналитичар што го познавам. Секоја ситница кај некого ја забележувам (не зборам за визуелни ситници, туку нешто што кажал, направил и сл.) за подоцна детално да анализирам. Обожавам да анализирам луѓе, обожавам физика, математика, анатомија, особено сакам да читам за хормони и нивни дејства...</p><p>Обично повеќето од луѓето со кои се дружам (а не се многу, стварно се на прсти да ги изброиш) имаат чуден вкус за музика, облекување, чудни сфаќања, обично поразлични од мнозинството и затоа ми се интересни и ги дружам. Сакам мрачни, морбидни, несекојдневни работи. Сакам музика која е тешка за сфаќање каде преовладуваат меланхолични мелодии, тешки сложени хармонии, прогресивни правци, експериментални бендови.</p><p>Сакам да гледам како некои луѓе се нервираат и се обидуваат да ми докажат нешто за кое не се во право, сакам да плескам во фаца и да ги гледам тие изливи на нервоза, гнев и омраза, неприфаќање на она што некој е навистина. Чуден човек сум јас. Уште почудно е детето во мене и неговата фантазија.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 57316, member: 621"] Јас сум најголемиот ситничар, критичар и аналитичар што го познавам. Секоја ситница кај некого ја забележувам (не зборам за визуелни ситници, туку нешто што кажал, направил и сл.) за подоцна детално да анализирам. Обожавам да анализирам луѓе, обожавам физика, математика, анатомија, особено сакам да читам за хормони и нивни дејства... Обично повеќето од луѓето со кои се дружам (а не се многу, стварно се на прсти да ги изброиш) имаат чуден вкус за музика, облекување, чудни сфаќања, обично поразлични од мнозинството и затоа ми се интересни и ги дружам. Сакам мрачни, морбидни, несекојдневни работи. Сакам музика која е тешка за сфаќање каде преовладуваат меланхолични мелодии, тешки сложени хармонии, прогресивни правци, експериментални бендови. Сакам да гледам како некои луѓе се нервираат и се обидуваат да ми докажат нешто за кое не се во право, сакам да плескам во фаца и да ги гледам тие изливи на нервоза, гнев и омраза, неприфаќање на она што некој е навистина. Чуден човек сум јас. Уште почудно е детето во мене и неговата фантазија. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Кој/а сум јас? (Самоанализа)
На врв
Bottom