Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Која е разликата помеѓу девојката за врска и девојката за една вечер?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Neverna Mala" data-source="post: 357578" data-attributes="member: 3641"><p>Општеството е толку дволично што е глупаво да разговараш за тоа што мисли општеството. Ао седиш дома и си невина, вредна, културна.... Општеството вели деа си смотана, Ако се снаогаш, напредуваш, уживаш во животот и сексот тогаш си к***а.... </p><p>Велиш со усул, усулот е па поставување некакви граници? Значи сега ми се е...е ама ајде нема да се е...м за да не рече општеството дека немам усул?</p><p>Јас мислам дека треба да се однесуваме културно, да помагаме кога можеме, да се облекуваме културно.... а кој колку пати и со кого се е...е апсолутно не треба да не тангира. Што е полоша или подобра нејкоја девојка од мене само затоа што има различни апетити за секс? Па и за храна имаме различни апетити, за одење во вц различни потреби на иста количина испиена течост... </p><p>Велиш дека сексот не треба да биде само физичко празнење? А што е сексот ако не физичко празнење?</p><p>Ако алудираш на емоција, тогаш зошто вие мажите инсистирате на секс, емоцијата може да се доживее и без интимен допир, без пенетрација и ејакулација... </p><p>Знаете како јас го сфакам ова? Пример, имате пари и ги чувате за подоцна, за подоцна.... и доага период кога сте премногу стари за да уживате, истото се случува и со сексот, сакале ние или не организмор има одреден век на траење од прилика некаде после 50 тата се намалува и желбата и уживањето во сексот а и моќта. Затоа треба да се ослободиме од стегите на јавноста, посебно на оние кои свој живот неаат па се грижат за тугиот и да уживаме во животот и сексот. Не е битен броот на мажите или жените со кои ќе имаш секс, битно е да го правиш тоа на еден културен и цивилизиран начин, да не дозволиш да те драпаат кај стегнат, тука да г задржиш достоинството.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Neverna Mala, post: 357578, member: 3641"] Општеството е толку дволично што е глупаво да разговараш за тоа што мисли општеството. Ао седиш дома и си невина, вредна, културна.... Општеството вели деа си смотана, Ако се снаогаш, напредуваш, уживаш во животот и сексот тогаш си к***а.... Велиш со усул, усулот е па поставување некакви граници? Значи сега ми се е...е ама ајде нема да се е...м за да не рече општеството дека немам усул? Јас мислам дека треба да се однесуваме културно, да помагаме кога можеме, да се облекуваме културно.... а кој колку пати и со кого се е...е апсолутно не треба да не тангира. Што е полоша или подобра нејкоја девојка од мене само затоа што има различни апетити за секс? Па и за храна имаме различни апетити, за одење во вц различни потреби на иста количина испиена течост... Велиш дека сексот не треба да биде само физичко празнење? А што е сексот ако не физичко празнење? Ако алудираш на емоција, тогаш зошто вие мажите инсистирате на секс, емоцијата може да се доживее и без интимен допир, без пенетрација и ејакулација... Знаете како јас го сфакам ова? Пример, имате пари и ги чувате за подоцна, за подоцна.... и доага период кога сте премногу стари за да уживате, истото се случува и со сексот, сакале ние или не организмор има одреден век на траење од прилика некаде после 50 тата се намалува и желбата и уживањето во сексот а и моќта. Затоа треба да се ослободиме од стегите на јавноста, посебно на оние кои свој живот неаат па се грижат за тугиот и да уживаме во животот и сексот. Не е битен броот на мажите или жените со кои ќе имаш секс, битно е да го правиш тоа на еден културен и цивилизиран начин, да не дозволиш да те драпаат кај стегнат, тука да г задржиш достоинството. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Која е разликата помеѓу девојката за врска и девојката за една вечер?
На врв
Bottom