Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Коцкање vs. алкохолизам - што е полошо?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="parvati" data-source="post: 179605" data-attributes="member: 146"><p>Ја мислу коцка е полошо, штетиш на себе и на сфоју фамилију мноо поише од што ке штетиш сс алкохол</p><p>И сс алкохол штетиш си и на себе и на тија около тебе, ама некако поише ми иде дека сс коцку моеш понегативно да влијаеш на сфои људи, например на тфоју фамилијум, сс хипотеке и дугови моеш да отидеш у офсајд, што може скупо да те кошта</p><p>куќа оно ово, моеш на улицу да останеш ако забегаш сс коцку, а за алкохол е полсно, поефтино е...</p><p>а и алкохол е штетан по јетру и по сфе : ) и лоша слика е за целу фамилију ако се има хроника у куќу</p><p>за алкохол сам да се пијуцка умерено, а за коцку ич не сам...</p><p>У живот не сам се коцнаја, кладионица не се рачуна : )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="parvati, post: 179605, member: 146"] Ја мислу коцка е полошо, штетиш на себе и на сфоју фамилију мноо поише од што ке штетиш сс алкохол И сс алкохол штетиш си и на себе и на тија около тебе, ама некако поише ми иде дека сс коцку моеш понегативно да влијаеш на сфои људи, например на тфоју фамилијум, сс хипотеке и дугови моеш да отидеш у офсајд, што може скупо да те кошта куќа оно ово, моеш на улицу да останеш ако забегаш сс коцку, а за алкохол е полсно, поефтино е... а и алкохол е штетан по јетру и по сфе : ) и лоша слика е за целу фамилију ако се има хроника у куќу за алкохол сам да се пијуцка умерено, а за коцку ич не сам... У живот не сам се коцнаја, кладионица не се рачуна : ) [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Коцкање vs. алкохолизам - што е полошо?
На врв
Bottom