Колоритна дилема

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Види тренд види, дилема .. Каков е фустанот лани (за кој не знам што било, прв пат слушам) , каква е тренерката оваа година. . В година кој знае што ќе извадат.
Е сеа битна ствар, гледам по гласовите, КОМЕНТАРИТЕ за тренерката која е на сликата луѓево велат дека е кафеава.. Дали се далтонисти или пак јас сум..
Според мене тренерката е сина со бело .. Ај да видиме, дали имаме далтонисти на форумов.. :p Каква е според вас тренерката? :zelen
Еве еден коментар кој ме запрепасти можам да кажам
тими
Кога ми рече маж ми сино со бело ги ОКОКОРИВ очите!! Гледаме во иста слика??? Мене само црно со кафеавкаво ми се гледа (пробав на различни екрани).

01.jpg
Да разбиеме досада малце, да се позабавуваме :wavespin

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Види тренд види, дилема .. Каков е фустанот лани (за кој не знам што било, прв пат слушам) , каква е тренерката оваа година. . В година кој знае што ќе извадат.
Е сеа битна ствар, гледам по гласовите, КОМЕНТАРИТЕ за тренерката која е на сликата луѓево велат дека е кафеава.. Дали се далтонисти или пак јас сум..
Според мене тренерката е сина со бело .. Ај да видиме, дали имаме далтонисти на форумов.. :p Каква е според вас тренерката? :zelen
Еве еден коментар кој ме запрепасти можам да кажам
тими
Кога ми рече маж ми сино со бело ги ОКОКОРИВ очите!! Гледаме во иста слика??? Мене само црно со кафеавкаво ми се гледа (пробав на различни екрани).

Отвори ја прикачената датотека 26738
Да разбиеме досада малце, да се позабавуваме :wavespin
хахаххаа..добра идеја за забава ама и за очи вадење...се отепав од буљење и пак ниедна боја неможам да утврдам..јбг..можно е некоја црна со нешто златасто..:p

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
  • Ми се допаѓа
Реакции: misterija

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не, оваа слика е направена со негатив, се познава по ракавот.. А на онаа ја што ја ставив има ефект поинаков затоа и збунува :giggle
да се извади оргиналот тогаш нема да има дилеми :frantic:D
Уствари оваа си е тамам ако земеш дека светлото доаѓа од (според страните на сликата) горе-лево.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
@existence разбрав :D
А бе на таа слика јасно се гледа дека има негатив ефект.. Чаршафот, црната "сенка" на ракавот..
немој да ме зајебаваш братеееу :giggle
дур не ја извадат оргиналот мојме се да си коментираме нели?

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija