Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Колку често во денот помислувате на секс?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Neverna Mala" data-source="post: 361865" data-attributes="member: 3641"><p>Помислувам на секс многу често, но побитно е колку човек има желба за секс. Јас помислувам на јадење 10 пати но не значи дека секогаш сум гладна. Што се однесва до сесуалната желба ниту таа не е изразена иако лугето многу често мислат дека сум опседната со сексот, една народна поговорка вели, не се плаши од тоа куче што лае отколку од тоа што молчи. Така да јас иако многу често зборувам за сњексот немам баш толкава желба за негова конзумација, една мастурбација или едне секс во две полувремиња би бил сосема доволен за мене. </p><p>Да не ве збуни ова последното секс во две полувремиња е она кога се прави пауза помегу една партија и втората, јас тоа го рачунам како еден секс.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Neverna Mala, post: 361865, member: 3641"] Помислувам на секс многу често, но побитно е колку човек има желба за секс. Јас помислувам на јадење 10 пати но не значи дека секогаш сум гладна. Што се однесва до сесуалната желба ниту таа не е изразена иако лугето многу често мислат дека сум опседната со сексот, една народна поговорка вели, не се плаши од тоа куче што лае отколку од тоа што молчи. Така да јас иако многу често зборувам за сњексот немам баш толкава желба за негова конзумација, една мастурбација или едне секс во две полувремиња би бил сосема доволен за мене. Да не ве збуни ова последното секс во две полувремиња е она кога се прави пауза помегу една партија и втората, јас тоа го рачунам како еден секс. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Колку често во денот помислувате на секс?
На врв
Bottom