Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Колку сте „лесни"?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Шмекси" data-source="post: 241636" data-attributes="member: 193"><p>Не знам како ти ја дефинираш таа сериозна врска.Во мојата сегашна врска на почетокот не ни размислував кога ќе имаме односи.Знаев дека тоа ќе биде спонтано затоа што и двајцата се чувствувавме заљубено прилично многу но не сакавме да брзаме и да се каеме.за разлика од сите претходни врски каде што девојките биле К*урви и уствари тие врски не биле врски него сум сакал само да го истресам џони.</p><p>Никогаш тоа не можеш да го темпираш.Тоа ти доаѓа само од себе.</p><p>Нити пак можеш да фатиш дечко/девојка и да речеш е сеа ќе одиме за сериозно.</p><p></p><p></p><p></p><p>Еве ти пример.</p><p>Јас еве сеа знам што си кажала.Дека на 8 месеци даваш на дечковци.И јас префригана особа, дрска и расипана ќе те злоупотребам.8 месеци ќе глумам најдобриот дечко што некогаш си го имала.Ќе ти ги симнувам сите ѕвезди и планети откриени и неоткриени.А имам задна намера да те пробам во кревет и да те фрлам после.</p><p>Јебига нема ни да си прва ни последна со 300 грама месо меѓу нозе.</p><p></p><p>Како ќе се чувствуваш?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Шмекси, post: 241636, member: 193"] Не знам како ти ја дефинираш таа сериозна врска.Во мојата сегашна врска на почетокот не ни размислував кога ќе имаме односи.Знаев дека тоа ќе биде спонтано затоа што и двајцата се чувствувавме заљубено прилично многу но не сакавме да брзаме и да се каеме.за разлика од сите претходни врски каде што девојките биле К*урви и уствари тие врски не биле врски него сум сакал само да го истресам џони. Никогаш тоа не можеш да го темпираш.Тоа ти доаѓа само од себе. Нити пак можеш да фатиш дечко/девојка и да речеш е сеа ќе одиме за сериозно. Еве ти пример. Јас еве сеа знам што си кажала.Дека на 8 месеци даваш на дечковци.И јас префригана особа, дрска и расипана ќе те злоупотребам.8 месеци ќе глумам најдобриот дечко што некогаш си го имала.Ќе ти ги симнувам сите ѕвезди и планети откриени и неоткриени.А имам задна намера да те пробам во кревет и да те фрлам после. Јебига нема ни да си прва ни последна со 300 грама месо меѓу нозе. Како ќе се чувствуваш? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Колку сте „лесни"?
На врв
Bottom