Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Кои се Анонимус?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Jericho" data-source="post: 20375" data-attributes="member: 339"><p>Моментот е што анонимус постојат од негде 2008-9та како што ме држи памтењето... Бар тогаш првпат ги сретнав по странскиве форуми. После со СОПА се активираа, ама пошто нас не не занимаше не се крена прашина, е сеа со АКТА кога стана голбален проблем, од борците за “човекови права“ што ни штикаат муда за бубрези како треба и што е демократија а они спроведуваат режими како северна кореја и ги туркаат на мала врата, преку разни цензури и глупости е друга работа. Се појавија многу анонимуси, секој може да се фура дека е анонимус, нели и самите анонимус викаат “ако не поддржувате вие сте дел од нас“. Мислам дека се мала група на спремни дечки кои се способни да направат упади, нели ги хакнаа ЦИА, Обединети нации... Ама дека можат да го изгасат цел нет како што се фураа не ми се верува. Иначе ја поддржувам нивната кауза. Сепак секогаш сум на страната на вољата на широките народни маси и нивните интереси а не на страната на некои дебели мрсни бирократски говеда кои не се ни 0.5% од светската популација и си земаат за право да одлучуваат за иднината на народите.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jericho, post: 20375, member: 339"] Моментот е што анонимус постојат од негде 2008-9та како што ме држи памтењето... Бар тогаш првпат ги сретнав по странскиве форуми. После со СОПА се активираа, ама пошто нас не не занимаше не се крена прашина, е сеа со АКТА кога стана голбален проблем, од борците за “човекови права“ што ни штикаат муда за бубрези како треба и што е демократија а они спроведуваат режими како северна кореја и ги туркаат на мала врата, преку разни цензури и глупости е друга работа. Се појавија многу анонимуси, секој може да се фура дека е анонимус, нели и самите анонимус викаат “ако не поддржувате вие сте дел од нас“. Мислам дека се мала група на спремни дечки кои се способни да направат упади, нели ги хакнаа ЦИА, Обединети нации... Ама дека можат да го изгасат цел нет како што се фураа не ми се верува. Иначе ја поддржувам нивната кауза. Сепак секогаш сум на страната на вољата на широките народни маси и нивните интереси а не на страната на некои дебели мрсни бирократски говеда кои не се ни 0.5% од светската популација и си земаат за право да одлучуваат за иднината на народите. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Кои се Анонимус?
На врв
Bottom