Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Кои се Анонимус?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Jackal" data-source="post: 15086" data-attributes="member: 21"><p>Досега анонимус колку шо знам немаат успеано да хакнат некој од серверите од некоја поголема организација со цел да одземат документи шо не се за јавноста.. Тоа го правеше Викиликс до пред некое време... Анонимус имаат друг начин на работа. тие ги напаѓаат нивните веб страни преку таканречени DDos напади.. тие ги руша твеб страните преку фиктивни веб посетители кои извршуваат илјадници или милиони акции на странат и бидејки северот не можи да го издржи тоа, паѓа.. така анонимус ги рушат страните.. а голем удел имаме и ние во тоа самите.. со секое кликање на видео ил исодржина објавена на јутјуб или твитер со самото кликање испраќаме нови милион фиктивни посетители на некоја вебс транаи помагаме во рушењето без да знаеме...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jackal, post: 15086, member: 21"] Досега анонимус колку шо знам немаат успеано да хакнат некој од серверите од некоја поголема организација со цел да одземат документи шо не се за јавноста.. Тоа го правеше Викиликс до пред некое време... Анонимус имаат друг начин на работа. тие ги напаѓаат нивните веб страни преку таканречени DDos напади.. тие ги руша твеб страните преку фиктивни веб посетители кои извршуваат илјадници или милиони акции на странат и бидејки северот не можи да го издржи тоа, паѓа.. така анонимус ги рушат страните.. а голем удел имаме и ние во тоа самите.. со секое кликање на видео ил исодржина објавена на јутјуб или твитер со самото кликање испраќаме нови милион фиктивни посетители на некоја вебс транаи помагаме во рушењето без да знаеме... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Кои се Анонимус?
На врв
Bottom