Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Кога приватноста станува јавен интерес
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 372587" data-attributes="member: 229"><p>Реков ќе си дадам мислење подоцна, па еве.</p><p>За конкретниов пример што го наведов, сметам дека беше само една евтина мамка за билдање его, која испадна успешна и се добија петте минути слава пошто, ко што рече [USER=272]@Saladin[/USER], ние сме сеирџиски народ и возбудено грицкаме ноктиња некој да испадне будала, изруган, да се посмееме на туѓа сметка...</p><p>Освен „јас сум подобра од сите пошто не сакам да се мажам“ и „многу ми пишуваат, многу бракови сум растурила“ его бустот, ми пречи што не забележав поддршка кон бремената жена, која ништо не згрешила, а е исмевана ко „проста женичка“ од страна на многумина, не само од дотичната фраерка која го објави разговорот со нефамозниот ванаби плодач. Со што заслужи таа млада жена, скоро и мајка, да биде на тапет и демек многу сожалувана, а всушност сите потајно ѕвоцкаа за да ја дознаат нејзината реакција? Па одма анализи, па одлуки во нејзино име, предавања што требала да прави. Ова 5г навистина удрило по рајава. Озбилно, со што?</p><p>Со тоа што има мрсулко дома што мисли дека се оженил и со тоа е неодолив за женскиот свет?</p><p>Со тоа што некоја комплексашица го доби вниманието што не успеа да го добие преку глупите т.н. колумни кај другарка ѝ Јоци?</p><p>Сум за, многу сум за тоа ваквите ко богородичњаков да се стават кајшто треба, но постојат многу поефикасни, а попристојни начини да се постигне тој ефект, без притоа најзасремен да е најневиниот.</p><p></p><p>Општо пак, народов е преопседнат со документирање и пласирање и што треба и што не треба насекаде.</p><p>Никогаш ниту сум ја разбирала таа потреба, ниту ми се допаѓало.</p><p>Свесни сме дека штом нештото отишло на интернет, таму е, дека можеби некој прави скринови, друг едвај чека да види и да запомни, па да зборува и да го искористи тоа против тебе. Мислам, ние ко анонимуси на форумов, имавме некои членови што манијакално се обидуваа да извлечат кои сме и што сме, ко на 20ина години да имавме убиства, тајни сметки и три тајни фамилии зад нас...</p><p>Од друга страна пак, еј, триста луѓе - триста карактери, па кога веќе нештото сме го споделиле, треба да сме спремни и да се соочиме со евентуалните последици од тоа.</p><p>Секако, во ниту еден случај не треба да вовлекуваме т.е. експонираме лица кои всушност треба да ги заштитиме.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 372587, member: 229"] Реков ќе си дадам мислење подоцна, па еве. За конкретниов пример што го наведов, сметам дека беше само една евтина мамка за билдање его, која испадна успешна и се добија петте минути слава пошто, ко што рече [USER=272]@Saladin[/USER], ние сме сеирџиски народ и возбудено грицкаме ноктиња некој да испадне будала, изруган, да се посмееме на туѓа сметка... Освен „јас сум подобра од сите пошто не сакам да се мажам“ и „многу ми пишуваат, многу бракови сум растурила“ его бустот, ми пречи што не забележав поддршка кон бремената жена, која ништо не згрешила, а е исмевана ко „проста женичка“ од страна на многумина, не само од дотичната фраерка која го објави разговорот со нефамозниот ванаби плодач. Со што заслужи таа млада жена, скоро и мајка, да биде на тапет и демек многу сожалувана, а всушност сите потајно ѕвоцкаа за да ја дознаат нејзината реакција? Па одма анализи, па одлуки во нејзино име, предавања што требала да прави. Ова 5г навистина удрило по рајава. Озбилно, со што? Со тоа што има мрсулко дома што мисли дека се оженил и со тоа е неодолив за женскиот свет? Со тоа што некоја комплексашица го доби вниманието што не успеа да го добие преку глупите т.н. колумни кај другарка ѝ Јоци? Сум за, многу сум за тоа ваквите ко богородичњаков да се стават кајшто треба, но постојат многу поефикасни, а попристојни начини да се постигне тој ефект, без притоа најзасремен да е најневиниот. Општо пак, народов е преопседнат со документирање и пласирање и што треба и што не треба насекаде. Никогаш ниту сум ја разбирала таа потреба, ниту ми се допаѓало. Свесни сме дека штом нештото отишло на интернет, таму е, дека можеби некој прави скринови, друг едвај чека да види и да запомни, па да зборува и да го искористи тоа против тебе. Мислам, ние ко анонимуси на форумов, имавме некои членови што манијакално се обидуваа да извлечат кои сме и што сме, ко на 20ина години да имавме убиства, тајни сметки и три тајни фамилии зад нас... Од друга страна пак, еј, триста луѓе - триста карактери, па кога веќе нештото сме го споделиле, треба да сме спремни и да се соочиме со евентуалните последици од тоа. Секако, во ниту еден случај не треба да вовлекуваме т.е. експонираме лица кои всушност треба да ги заштитиме. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Кога приватноста станува јавен интерес
На врв
Bottom