Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Кога би биле потполно искрени...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="True_Blood" data-source="post: 262988" data-attributes="member: 310"><p>Ако на другарка ми хулакопките и стојат како последен очаен обид за муштерија на некоја „ноќна дама“ позади МТВ, секако дека ќе и кажам. Подобро јас да бидам искрена, отколку да и се смеат ко ќе искочи.</p><p>( Ова рендом пример и не толку битен, со оглед на фактот дека секој си има право да тера имиџ каков што си милува )</p><p></p><p>Нема потреба да лижеме задници за да бидеме прифатени и да функционираме спокојно и убаво, иако ќе се сложам со Електра дека едноставно тоа стана пракса.</p><p>Некако се губиме во обидите да доживееме некоја сатисфакција преку прифаќањето на се што ни се сервира, станавме роботи кои само ракоплескаат.</p><p></p><p>Да, сум лажела. Виновна сум.</p><p>Никогаш за да напакостам некому или поради исполнување на некои завери за мое лично задоволство. Едноставно, таква била ситуацијата, во која јас или некој мој близок сме имале потреба од тоа.</p><p>Се трудам да бидам искрена со околината, не безобразна и дрска, туку само искрена и тоа од старт, за покасно да немаме недоразбирања и непотребни ситуации.</p><p>И, да, сакам да бидат искрени со мене. Подобро болна вистина отколку лицемерност.</p><p>Мислам, по чему?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="True_Blood, post: 262988, member: 310"] Ако на другарка ми хулакопките и стојат како последен очаен обид за муштерија на некоја „ноќна дама“ позади МТВ, секако дека ќе и кажам. Подобро јас да бидам искрена, отколку да и се смеат ко ќе искочи. ( Ова рендом пример и не толку битен, со оглед на фактот дека секој си има право да тера имиџ каков што си милува ) Нема потреба да лижеме задници за да бидеме прифатени и да функционираме спокојно и убаво, иако ќе се сложам со Електра дека едноставно тоа стана пракса. Некако се губиме во обидите да доживееме некоја сатисфакција преку прифаќањето на се што ни се сервира, станавме роботи кои само ракоплескаат. Да, сум лажела. Виновна сум. Никогаш за да напакостам некому или поради исполнување на некои завери за мое лично задоволство. Едноставно, таква била ситуацијата, во која јас или некој мој близок сме имале потреба од тоа. Се трудам да бидам искрена со околината, не безобразна и дрска, туку само искрена и тоа од старт, за покасно да немаме недоразбирања и непотребни ситуации. И, да, сакам да бидат искрени со мене. Подобро болна вистина отколку лицемерност. Мислам, по чему? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Кога би биле потполно искрени...
На врв
Bottom