Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Досие X на форумот
Астрологија
Келтски хороскоп
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Hip.Hop_MKD" data-source="post: 74935" data-attributes="member: 194"><p>Скоро точно, ова ми се допаѓа:</p><p><span style="font-size: 15px"><strong>Оскоруша (21 јануари – 17 февруари)</strong></span></p><p></p><p>Келтите оскорушата ја нарекувале „дрво кое шепоти“. Тие верувале дека ова дрво ќе им ги каже тајните на оној кој сака да слуша. Една ирска легенда вели дека првата жена на светот е создадена од оскоруша. Луѓето родени во знакот на оскоруша се идеалисти кои имаат визионерски идеи и високи хумани и духовни принципи. Тие се самостојни, оригинални, неконвенционални, мразат конформизам и имаат склоност кон уметност. Способни се да бидат водачи, но бидејќи користат необични методи, а имаат и уште понеобични идеи, тешко можат да најдат следбеници. Оскорушите се љубезни и топли личности кои умеат да ги слушаат другите луѓе. Тие имаат чудна смисла за хумор, па често се смеат на сериозни нешта. По природа тие не се романтични, а во брак стапуваат во подоцнежните години.</p><p><span style="color: #643832"><strong>Боја</strong></span>: црвена и сива</p><p><strong><span style="color: #643832">Планета</span>:</strong> Уран</p><p><strong><span style="color: #643832">Животно</span>:</strong> зелен змеј</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hip.Hop_MKD, post: 74935, member: 194"] Скоро точно, ова ми се допаѓа: [SIZE=4][B]Оскоруша (21 јануари – 17 февруари)[/B][/SIZE] Келтите оскорушата ја нарекувале „дрво кое шепоти“. Тие верувале дека ова дрво ќе им ги каже тајните на оној кој сака да слуша. Една ирска легенда вели дека првата жена на светот е создадена од оскоруша. Луѓето родени во знакот на оскоруша се идеалисти кои имаат визионерски идеи и високи хумани и духовни принципи. Тие се самостојни, оригинални, неконвенционални, мразат конформизам и имаат склоност кон уметност. Способни се да бидат водачи, но бидејќи користат необични методи, а имаат и уште понеобични идеи, тешко можат да најдат следбеници. Оскорушите се љубезни и топли личности кои умеат да ги слушаат другите луѓе. Тие имаат чудна смисла за хумор, па често се смеат на сериозни нешта. По природа тие не се романтични, а во брак стапуваат во подоцнежните години. [COLOR=#643832][B]Боја[/B][/COLOR]: црвена и сива [B][COLOR=#643832]Планета[/COLOR]:[/B] Уран [B][COLOR=#643832]Животно[/COLOR]:[/B] зелен змеј [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Досие X на форумот
Астрологија
Келтски хороскоп
На врв
Bottom