Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Квалитетна дискусија на еден форум (општо)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="True_Blood" data-source="post: 221368" data-attributes="member: 310"><p>Секоја индивидуа има свој став, сфаќање, поглед кон нештото и тоа не прави всушност различни.</p><p>Она што за мене е вредно за дискутирање, дебатирање за можеби десет други луѓе ќе биде досадно и апсолутно сфатливо ми е таквото социјално однесување.</p><p></p><p>Ама, кога на едно место ќе се собере мнозинство чии приоритети се Нутела крем, напрчени муцки, чевли, сублиминално упикување на членови за наоѓање друшка, просто ти ја гушат инспирацијата да создадеш нешто поинакво, ти ја унаказуваат вољата да почнуваш теми кои однапред знаеш дека ќе завршат со три мислења и тоа од луѓе на место, и просто ќе згасне тој обид за квалитетна дискусија.</p><p>Како и да е, мене ме сморува таков начин на интеракција, но сакам да верувам дека и во таа глутница постои искра. И додека постои, ќе бидам дел, на начин кој го одбирам свесно и јасно.</p><p></p><p>Убаво кажа некој дека квалитетни дискусии може да произлезат и од навидум обични , банални теми, ама доколку постои инспирација, а од луѓе чии приоритети се вредности за Телетабиси не може да го очекувате тоа.</p><p></p><p>И уште нешто, за мене квалитетна дискусија е и онаа која ќе се зачини со некое оф топик дофрлање, контрање, хумор....ама сите тие да бидат склопени со стил, а не извадени од некоја полица со Росици за забавачиња.</p><p>Јас еве се осеќам глупо во ситуации кај што некој пробува да биде смешен или интересен или досетлив, а притоа се служи со такви простачки фрази, некои безвезални финти извадени од нафталин и смешки кои најверојатно би му биле смешни само на Глупчо од Снежана.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="True_Blood, post: 221368, member: 310"] Секоја индивидуа има свој став, сфаќање, поглед кон нештото и тоа не прави всушност различни. Она што за мене е вредно за дискутирање, дебатирање за можеби десет други луѓе ќе биде досадно и апсолутно сфатливо ми е таквото социјално однесување. Ама, кога на едно место ќе се собере мнозинство чии приоритети се Нутела крем, напрчени муцки, чевли, сублиминално упикување на членови за наоѓање друшка, просто ти ја гушат инспирацијата да создадеш нешто поинакво, ти ја унаказуваат вољата да почнуваш теми кои однапред знаеш дека ќе завршат со три мислења и тоа од луѓе на место, и просто ќе згасне тој обид за квалитетна дискусија. Како и да е, мене ме сморува таков начин на интеракција, но сакам да верувам дека и во таа глутница постои искра. И додека постои, ќе бидам дел, на начин кој го одбирам свесно и јасно. Убаво кажа некој дека квалитетни дискусии може да произлезат и од навидум обични , банални теми, ама доколку постои инспирација, а од луѓе чии приоритети се вредности за Телетабиси не може да го очекувате тоа. И уште нешто, за мене квалитетна дискусија е и онаа која ќе се зачини со некое оф топик дофрлање, контрање, хумор....ама сите тие да бидат склопени со стил, а не извадени од некоја полица со Росици за забавачиња. Јас еве се осеќам глупо во ситуации кај што некој пробува да биде смешен или интересен или досетлив, а притоа се служи со такви простачки фрази, некои безвезални финти извадени од нафталин и смешки кои најверојатно би му биле смешни само на Глупчо од Снежана. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Квалитетна дискусија на еден форум (општо)
На врв
Bottom