Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Квалитетна дискусија на еден форум (општо)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 221265" data-attributes="member: 1768"><p>За квалитетна дискусија ја сметам дискусијата на било каква тема(кога викам било каква тема сметам на тоа дека може да се дискутира и на тоа, зошто гумата за бришење се вика ГУМА - значи дури и за најбалнални теми) ама да се тоа постови со многу сериозни ставови, со добри факти, без навреди. </p><p>Нека има цитирања, реплики, дури и на моменти нека се оди малку лево десно од темата со цел да се пронајдат повеќе аргументи, докази... ама нека нема навреди.</p><p>Нека не се наоѓа точка една во реченицата на некој пост и наместо посочената тема да се збори за точката...</p><p></p><p>Ме привлекува секогаш да дискутирам ако темата што сум ја отворил ми е блиска. Обично мразам да пишувам за теми за кои си немам појма. Ете затоа и не влегувам во потфоруми за кои немам блага веза.</p><p>А ме одвраќа кога некои влегуваат и наместо да дебатираат со она што не се согласуваат почнуваат со извртени навреди. Ме одвраќа и почнувам да се препуцавам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 221265, member: 1768"] За квалитетна дискусија ја сметам дискусијата на било каква тема(кога викам било каква тема сметам на тоа дека може да се дискутира и на тоа, зошто гумата за бришење се вика ГУМА - значи дури и за најбалнални теми) ама да се тоа постови со многу сериозни ставови, со добри факти, без навреди. Нека има цитирања, реплики, дури и на моменти нека се оди малку лево десно од темата со цел да се пронајдат повеќе аргументи, докази... ама нека нема навреди. Нека не се наоѓа точка една во реченицата на некој пост и наместо посочената тема да се збори за точката... Ме привлекува секогаш да дискутирам ако темата што сум ја отворил ми е блиска. Обично мразам да пишувам за теми за кои си немам појма. Ете затоа и не влегувам во потфоруми за кои немам блага веза. А ме одвраќа кога некои влегуваат и наместо да дебатираат со она што не се согласуваат почнуваат со извртени навреди. Ме одвраќа и почнувам да се препуцавам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Квалитетна дискусија на еден форум (општо)
На врв
Bottom