Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Како се запознале вашите родители?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lollypop" data-source="post: 186470" data-attributes="member: 2287"><p>Моите ништо не ми кажуваа ама затоа ја чепкав и најдов дневник од мајка ми каде што пишувало се што како еве како било во кратки црти:</p><p>Мајка ми живеела во Србија во Кикинда, а татко престојувал тамо околу 2 месеци кај роднини некои ии тамо се запознале и се забавувале ама тајно затоа што мајка ми била ветена за друг,за србин ии кога мајка ми им кажала на баба ми и дедо ми тие полуделе и не ја пуштале да излегува ама од пуста љубов мајка ми бегалка ии правац за Македонија. Баба ми и дедо ми ептен и биле лути на мајка ми ама кога дознале дека сестра ми е на пат се смириле и дошле у Македонија на неколку недели ии после тоа редовно иделе Македонија-Србија..</p><p>Ее ова е љубов да има што да се раскажува а не денешниве ме аддна, ме боцна, се допишувавме, се видовме забременив и ајт у брак (чест на исклучоци XD)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lollypop, post: 186470, member: 2287"] Моите ништо не ми кажуваа ама затоа ја чепкав и најдов дневник од мајка ми каде што пишувало се што како еве како било во кратки црти: Мајка ми живеела во Србија во Кикинда, а татко престојувал тамо околу 2 месеци кај роднини некои ии тамо се запознале и се забавувале ама тајно затоа што мајка ми била ветена за друг,за србин ии кога мајка ми им кажала на баба ми и дедо ми тие полуделе и не ја пуштале да излегува ама од пуста љубов мајка ми бегалка ии правац за Македонија. Баба ми и дедо ми ептен и биле лути на мајка ми ама кога дознале дека сестра ми е на пат се смириле и дошле у Македонија на неколку недели ии после тоа редовно иделе Македонија-Србија.. Ее ова е љубов да има што да се раскажува а не денешниве ме аддна, ме боцна, се допишувавме, се видовме забременив и ајт у брак (чест на исклучоци XD) [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Како се запознале вашите родители?
На врв
Bottom