Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Како да се избегне заљубување?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Дејви" data-source="post: 343327" data-attributes="member: 6662"><p>Дозволете...</p><p>Се почеста е таа појава во поново време да се има секс со некого а да не се заљубите(ако веке сте одбрале така).</p><p>Иако сметам дека водењето љубов е секогаш емотивно подлабока категорија од таа да се има секс само.</p><p>Како се прави тоа.</p><p>Кога ке се зближите доволно со некоја личност со која сакате да имате секс без обврска прво што ке направите е блокада на чуствата.</p><p>Тоа се прави со воочување на сите негативни особини негови затоа што никој не е совршен.(сигурно ке пронајдете нешто).</p><p>Потоа ке си оставите малку цреме простор и ако и понатака ве привлекува сексуално ке легнете со него.</p><p>На тој начин ке ја избегнете љубовта.</p><p>Затоа што во љубовта партнерот го прифаќаме со сите негови позитивни и негативни особини.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Дејви, post: 343327, member: 6662"] Дозволете... Се почеста е таа појава во поново време да се има секс со некого а да не се заљубите(ако веке сте одбрале така). Иако сметам дека водењето љубов е секогаш емотивно подлабока категорија од таа да се има секс само. Како се прави тоа. Кога ке се зближите доволно со некоја личност со која сакате да имате секс без обврска прво што ке направите е блокада на чуствата. Тоа се прави со воочување на сите негативни особини негови затоа што никој не е совршен.(сигурно ке пронајдете нешто). Потоа ке си оставите малку цреме простор и ако и понатака ве привлекува сексуално ке легнете со него. На тој начин ке ја избегнете љубовта. Затоа што во љубовта партнерот го прифаќаме со сите негови позитивни и негативни особини. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Како да се избегне заљубување?
На врв
Bottom