Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Како да започнеш разговор на фб со девојка?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mnogo Bitno" data-source="post: 362662" data-attributes="member: 5927"><p>Баш напротив,нема огорченост никаква нај убаво ми е,јас ја кажувам вистинската слика за тоа,а тој факт го знаат сите само тие што се пронаоѓаат го негираат тоа,не мислам конкретно на никој и нормално не за секој,а такви постојат и ги има во се поголем број за жал,а таа срамежлива особа не може да се отсрами на 40 години за да се случи нешто на тој план,толку сум благ што доволно е една коцка само да се задоволиш,а и тука сум благ во однос на мислењето за оваа проблематика,јас сакам на тие луѓе што ги боли вистината да им ја кажам во очи бидејќи тоа е вистина 3то нема,а и на мене сакам исто така,фолиранти има само што јас не се дружам со такви,не зборам само за женскиот род да не се сватиме погрешно,јас за разлика од некој доаѓам и на собиранки и сето ова тука го кажувам и тамо,а и секој друг тоа што сака,на наредната можеш да дојдеш ако немаш ништо против (ако не си трол нормално)</p><p>Ти си во право за некој работи што ги кажуваш конкретно еве и за ова со стројници или сл,само не си ја претварај мислата во поезија биди прецизна,ти ми леташ на 3-4 теми одеднаш зборам за менталитетот кој не кочи (не мене) за да секогаш ништо не се тупи и само искрено се побара тоа што се сака независно што е едноставно отворени карти,не одбивност,не лигавење,не его и сл ме разбираш..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mnogo Bitno, post: 362662, member: 5927"] Баш напротив,нема огорченост никаква нај убаво ми е,јас ја кажувам вистинската слика за тоа,а тој факт го знаат сите само тие што се пронаоѓаат го негираат тоа,не мислам конкретно на никој и нормално не за секој,а такви постојат и ги има во се поголем број за жал,а таа срамежлива особа не може да се отсрами на 40 години за да се случи нешто на тој план,толку сум благ што доволно е една коцка само да се задоволиш,а и тука сум благ во однос на мислењето за оваа проблематика,јас сакам на тие луѓе што ги боли вистината да им ја кажам во очи бидејќи тоа е вистина 3то нема,а и на мене сакам исто така,фолиранти има само што јас не се дружам со такви,не зборам само за женскиот род да не се сватиме погрешно,јас за разлика од некој доаѓам и на собиранки и сето ова тука го кажувам и тамо,а и секој друг тоа што сака,на наредната можеш да дојдеш ако немаш ништо против (ако не си трол нормално) Ти си во право за некој работи што ги кажуваш конкретно еве и за ова со стројници или сл,само не си ја претварај мислата во поезија биди прецизна,ти ми леташ на 3-4 теми одеднаш зборам за менталитетот кој не кочи (не мене) за да секогаш ништо не се тупи и само искрено се побара тоа што се сака независно што е едноставно отворени карти,не одбивност,не лигавење,не его и сл ме разбираш.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Како да започнеш разговор на фб со девојка?
На врв
Bottom