Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Патување
Каков е туризмот во Македонија? Колку сте задоволни?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="~ Скарлетка ~" data-source="post: 156060" data-attributes="member: 2024"><p>океј знам дека сме малце спори со иннтернет страните за промовирање на земјава или за правење резервација ама неќам ни да чујам влада, не знаеме, за нигде сме и сл... Сте шетнале до Албанија у скоро време? И после нашите патишта не чинат... Ако не сте знаеле нашите патишта се едни од најдобро- конструираните во Европа... Тоа што немаме пари за да ги РЕконструираме тоа е друга тема. Кога викате дека не ни е развиен туризмот... На кој вид на туризам мислите??? Јас знам поинаку... Имам уште мнооооогу да зборам на темава пошто тоа учев и шетав и гледав ама ај само уште за нешто ќе искоментирам и доста е за денес... Знаеме да го организираме. Верувајте. Ама толку се финансиските можности. Затоа не ни е развиена ни земјава. Помирете се со судбината... а дека се правиме за да развиеме туризам тоа е факт.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="~ Скарлетка ~, post: 156060, member: 2024"] океј знам дека сме малце спори со иннтернет страните за промовирање на земјава или за правење резервација ама неќам ни да чујам влада, не знаеме, за нигде сме и сл... Сте шетнале до Албанија у скоро време? И после нашите патишта не чинат... Ако не сте знаеле нашите патишта се едни од најдобро- конструираните во Европа... Тоа што немаме пари за да ги РЕконструираме тоа е друга тема. Кога викате дека не ни е развиен туризмот... На кој вид на туризам мислите??? Јас знам поинаку... Имам уште мнооооогу да зборам на темава пошто тоа учев и шетав и гледав ама ај само уште за нешто ќе искоментирам и доста е за денес... Знаеме да го организираме. Верувајте. Ама толку се финансиските можности. Затоа не ни е развиена ни земјава. Помирете се со судбината... а дека се правиме за да развиеме туризам тоа е факт. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Патување
Каков е туризмот во Македонија? Колку сте задоволни?
На врв
Bottom