Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Исповед на деца на разведени родители
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="ComputerService" data-source="post: 229311" data-attributes="member: 2472"><p>Само едно ке кажам, тешко е на оние деца кој израснале без ниеден родител, а не е ништо посебно дали ке порасниш со 2 родители или со 1 родител!</p><p>Еве искрено јас сум пораснал со Мајками, значи тој кого треба да се нарече татко, едноставно беше избркан од моите, заради фактот кој го бараше цел имот да се препише на НЕГО! и искрено сега да ми излезе пред очи, жими се главата од раменици ке му ја симнам, НИКОГАШ, АМА НИКОГАШ СУМ НЕМАЛ ЖЕЛБА ДА ГО ВИДАМ!!! </p><p></p><p>Иначе многу поубаво ми беше и ми е Со Мајками, Бабами и дедоми кој сега веќе е починат!</p><p>Се што ке посакав имав! Едноставно никогаш немам осетено празнина во душава, дека стварно ми фали ,,татко‘‘, секогаш десна рака ми е исто така и Вујкоми! </p><p></p><p>Значи како е од господ пишано така ке биде! </p><p>Нема тука страм или смелост да се каже ова!!! искрено без никакво перде на уста се кажувам та дури и пцујам по него!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ComputerService, post: 229311, member: 2472"] Само едно ке кажам, тешко е на оние деца кој израснале без ниеден родител, а не е ништо посебно дали ке порасниш со 2 родители или со 1 родител! Еве искрено јас сум пораснал со Мајками, значи тој кого треба да се нарече татко, едноставно беше избркан од моите, заради фактот кој го бараше цел имот да се препише на НЕГО! и искрено сега да ми излезе пред очи, жими се главата од раменици ке му ја симнам, НИКОГАШ, АМА НИКОГАШ СУМ НЕМАЛ ЖЕЛБА ДА ГО ВИДАМ!!! Иначе многу поубаво ми беше и ми е Со Мајками, Бабами и дедоми кој сега веќе е починат! Се што ке посакав имав! Едноставно никогаш немам осетено празнина во душава, дека стварно ми фали ,,татко‘‘, секогаш десна рака ми е исто така и Вујкоми! Значи како е од господ пишано така ке биде! Нема тука страм или смелост да се каже ова!!! искрено без никакво перде на уста се кажувам та дури и пцујам по него! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Исповед на деца на разведени родители
На врв
Bottom