Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Исповед на деца на разведени родители
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Anakin" data-source="post: 224208" data-attributes="member: 1770"><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="font-size: 12px">Драга <a href="http://forum.crnobelo.com/members/fallenangel.2191/">FallenAngel</a> </span></span></p><p></p><p>Ти не си ни најмалку виновна за разводот на твоите родители , не треба да бидеш огорчена на себе. Ти сеуште ги имаш и двајцата родители тука за тебе. Можеби не живеете заедно и твоите родители не комуницираат како порано, но една работа никогаш нема да ги раздели а тоа си Ти. Ти си нивно дете и единственото сведоштво за нивната некогашна љубов . Разводите се случуваат многу често и се последица на губење на довербата и љубовта кон партнерот. Можеби тие повеќе немаат заедничка иднина но те имаат тебе и тоа ќе ги поврзува секогаш. Верувам дека си во години кога е малку потешко да се пребродат ваквите работи , и иако можеби ќе звучи лесен и многупати кажан мојот збор , сакам да ти кажам дека не е крај на ништо, ти сеуште имаш и мајка и татко без разлика какви се и низ што поминуваат, обиди се да ја разбереш нивната ситуација и да ја зачуваш љубовта кон двајцата. Ние, луѓето се соочуваме постојано со непријатни ситуации, не повредуваат, повредуваме, но времето ќе излечи се, и еден ден ќе можеш да ја видиш причината и зошто тоа се случило и ќе видиш дека се се случува со некаква причина. Битно е да се собереш, да најдеш сила и да продолжиш ...се ќе биде подобро .....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Anakin, post: 224208, member: 1770"] [FONT=arial][SIZE=3]Драга [URL='http://forum.crnobelo.com/members/fallenangel.2191/']FallenAngel[/URL] [/SIZE][/FONT] Ти не си ни најмалку виновна за разводот на твоите родители , не треба да бидеш огорчена на себе. Ти сеуште ги имаш и двајцата родители тука за тебе. Можеби не живеете заедно и твоите родители не комуницираат како порано, но една работа никогаш нема да ги раздели а тоа си Ти. Ти си нивно дете и единственото сведоштво за нивната некогашна љубов . Разводите се случуваат многу често и се последица на губење на довербата и љубовта кон партнерот. Можеби тие повеќе немаат заедничка иднина но те имаат тебе и тоа ќе ги поврзува секогаш. Верувам дека си во години кога е малку потешко да се пребродат ваквите работи , и иако можеби ќе звучи лесен и многупати кажан мојот збор , сакам да ти кажам дека не е крај на ништо, ти сеуште имаш и мајка и татко без разлика какви се и низ што поминуваат, обиди се да ја разбереш нивната ситуација и да ја зачуваш љубовта кон двајцата. Ние, луѓето се соочуваме постојано со непријатни ситуации, не повредуваат, повредуваме, но времето ќе излечи се, и еден ден ќе можеш да ја видиш причината и зошто тоа се случило и ќе видиш дека се се случува со некаква причина. Битно е да се собереш, да најдеш сила и да продолжиш ...се ќе биде подобро ..... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Исповед на деца на разведени родители
На врв
Bottom