Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Искуства со производи за слабеење (чаеви, таблети, прашоци)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 375403" data-attributes="member: 229"><p>Ништо, апсолутно ништо.</p><p>Додуша, што магично апче или тревка треба да е за да ти ги тргне килограмите ко од шала, а воедно и да ветува дека можеш да си јадеш ко и секогаш?</p><p>Памтам во тинејџерски години, кога ме лупаше криза дека постојано сум дебела (не дека не бев со 7-8 кг вишок де, ама далеку од дебела), па со мајка ми пробувавме секакви чаеви, детокс сокови и памтам едни апчиња од зелка.</p><p>Е, од тие повраќав ко луда (па ваљда и изгубив некое кило, хах) и се свестив дека не сакам веќе тоа.</p><p></p><p>Не само Слимлајн, јас би ги затворила сите што нудат квази-лекови. Ајде ова е за слабеење, што не дека нема последци, ама овие што нудат „лекови“ за дијабетес, рак, душевни болести, итн. каде очигледно треба лекар и медикаменти? А, знаеме дека постои народ што многу, ама МНОГУ се лаже по „природно“ и баталува терапија пошто Х на У се излечил од варова вода со три капки камилица и стоел бос на сонце 17 минути наутро.</p><p></p><p>Нема погрдо и поалчно од правење пари на туќа (здравствена) мака.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 375403, member: 229"] Ништо, апсолутно ништо. Додуша, што магично апче или тревка треба да е за да ти ги тргне килограмите ко од шала, а воедно и да ветува дека можеш да си јадеш ко и секогаш? Памтам во тинејџерски години, кога ме лупаше криза дека постојано сум дебела (не дека не бев со 7-8 кг вишок де, ама далеку од дебела), па со мајка ми пробувавме секакви чаеви, детокс сокови и памтам едни апчиња од зелка. Е, од тие повраќав ко луда (па ваљда и изгубив некое кило, хах) и се свестив дека не сакам веќе тоа. Не само Слимлајн, јас би ги затворила сите што нудат квази-лекови. Ајде ова е за слабеење, што не дека нема последци, ама овие што нудат „лекови“ за дијабетес, рак, душевни болести, итн. каде очигледно треба лекар и медикаменти? А, знаеме дека постои народ што многу, ама МНОГУ се лаже по „природно“ и баталува терапија пошто Х на У се излечил од варова вода со три капки камилица и стоел бос на сонце 17 минути наутро. Нема погрдо и поалчно од правење пари на туќа (здравствена) мака. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Искуства со производи за слабеење (чаеви, таблети, прашоци)
На врв
Bottom