Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Инцест
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 321908" data-attributes="member: 229"><p>Јас ја споив. Мислам дека нема поента да си играме ај овде само верници да одговараат (впрочем, и двајца дали ги има на форумов што ем разбираат, ем веруваат), па онде за атеисти, па трета тема за хомосексуалците што мислат за инцест, па жолтата раса, па инцестот во културата на Маите...</p><p>Мислим, океј, али не мора да е некој верник за да има познавање од темата.</p><p>Каин имал жена. Пошто е Каин син на Адам и Ева и еден од првите луѓе, жена му, логично, му била и сестра (мада има приказни и Ева дека е можно да била, али којзнае).</p><p>Лот (лик од Содома што бил предупреден да замине од градот пред да биде уништен) имал деца од ќерки си затоа што овие го опиле и спиеле со него.</p><p>И уште многу што се онаделе со внуки, први братучеди, итн.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 321908, member: 229"] Јас ја споив. Мислам дека нема поента да си играме ај овде само верници да одговараат (впрочем, и двајца дали ги има на форумов што ем разбираат, ем веруваат), па онде за атеисти, па трета тема за хомосексуалците што мислат за инцест, па жолтата раса, па инцестот во културата на Маите... Мислим, океј, али не мора да е некој верник за да има познавање од темата. Каин имал жена. Пошто е Каин син на Адам и Ева и еден од првите луѓе, жена му, логично, му била и сестра (мада има приказни и Ева дека е можно да била, али којзнае). Лот (лик од Содома што бил предупреден да замине од градот пред да биде уништен) имал деца од ќерки си затоа што овие го опиле и спиеле со него. И уште многу што се онаделе со внуки, први братучеди, итн. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Инцест
На врв
Bottom