Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Инцест
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 304700" data-attributes="member: 1768"><p>Јас можам само да ви кажам дека на наше тло е засведочен сексуален однос помеѓу таткото и девојката пред нејзината венчавка, многу оддамна, потоа таа „практика“ ја презел кумот, ама за сето ова мудро се молчи - кога ќе имам време ќе ви расправам надолго и нашироко.</p><p>Дефинтиивно сум против и сметам дека тоа се навистина болни луѓе... зборувам за оној екстремен инцест(татко + ќерка; татко + син; мајка + син/ќерка).</p><p>Има можеби 1 година на еден шпански форум читав како мајката ја бањала ќерка ѝ по 2 пати на ден само за да Ѝ ја чепка!!! Гадно... чим ја бања сѐ уште значи девојчето има 2-3-4-5 години најмногу! Кој монструм треба да си за да го правиш тоа? </p><p>И, иако креаторот повика на пишување паметни коментари, јас со задоволство ќе бидам глуп и ќе кажам: Па тоа треба да се убие бе. И тоа онака... фино лепо, ако е маж прво да се „отстранат“ тестисите, па пополека нагоре..., ако е жена, прво пупките од градите, па клиторисот(се извинувам на експлицитноста). </p><p>Истото важи за дедовци што си ги злоупотребуваат внуките, внуците кои насилно си го празнат органот на бабите...</p><p>Сѐ е тоа според мене една болна побуда кај човекот... една појава... за која треба докторите наголемо и надолго да истражуваат, да го констатираат како болест(психичка) и да си има институции каде што ќе се занимаваат со лечење на вакви луѓе.</p><p></p><p>= под инцест не подразбирам, трети братучеди(дури и не знаеле дека се братучеди) си почнале врска.</p><p>= еве пример јас пошто не си ја знам фамилијата од татко ми... во секој миг можам да се вљубам дури и во прва братучеда, да не знам никогаш да не дознаам, а дете да ми роди. - пример.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 304700, member: 1768"] Јас можам само да ви кажам дека на наше тло е засведочен сексуален однос помеѓу таткото и девојката пред нејзината венчавка, многу оддамна, потоа таа „практика“ ја презел кумот, ама за сето ова мудро се молчи - кога ќе имам време ќе ви расправам надолго и нашироко. Дефинтиивно сум против и сметам дека тоа се навистина болни луѓе... зборувам за оној екстремен инцест(татко + ќерка; татко + син; мајка + син/ќерка). Има можеби 1 година на еден шпански форум читав како мајката ја бањала ќерка ѝ по 2 пати на ден само за да Ѝ ја чепка!!! Гадно... чим ја бања сѐ уште значи девојчето има 2-3-4-5 години најмногу! Кој монструм треба да си за да го правиш тоа? И, иако креаторот повика на пишување паметни коментари, јас со задоволство ќе бидам глуп и ќе кажам: Па тоа треба да се убие бе. И тоа онака... фино лепо, ако е маж прво да се „отстранат“ тестисите, па пополека нагоре..., ако е жена, прво пупките од градите, па клиторисот(се извинувам на експлицитноста). Истото важи за дедовци што си ги злоупотребуваат внуките, внуците кои насилно си го празнат органот на бабите... Сѐ е тоа според мене една болна побуда кај човекот... една појава... за која треба докторите наголемо и надолго да истражуваат, да го констатираат како болест(психичка) и да си има институции каде што ќе се занимаваат со лечење на вакви луѓе. = под инцест не подразбирам, трети братучеди(дури и не знаеле дека се братучеди) си почнале врска. = еве пример јас пошто не си ја знам фамилијата од татко ми... во секој миг можам да се вљубам дури и во прва братучеда, да не знам никогаш да не дознаам, а дете да ми роди. - пример. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Инцест
На врв
Bottom