Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Интернетот, штетен или корисен?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Solstice" data-source="post: 155525" data-attributes="member: 1791"><p>Ќе бидам краток,не би сакал да се објаснувам на широко пошто знам и сам дека немам ни намера да читам предолги постови,а верувам ни многу други.</p><p>Единствената алка која ги поврзува дрогата и интернетот е зависноста. Ама ние можеме да бидеме зависни и од се друго.</p><p>Да,може да го направи непродуктивен,може и да го доведе до смрт (Мислам дека имате читано за такви случаи).</p><p>Има и свои позитивни страни,секако. Се што сакаш е на дофат на дланката. Филм,песна,книга,игра,форум,нарачка за пица,адреса на нешто,време на тргнување и пристигнување на автобус итн.</p><p>Освен за забава,го користам и за се друго за кое и секој го користи. </p><p>Use it,don't abuse it.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Solstice, post: 155525, member: 1791"] Ќе бидам краток,не би сакал да се објаснувам на широко пошто знам и сам дека немам ни намера да читам предолги постови,а верувам ни многу други. Единствената алка која ги поврзува дрогата и интернетот е зависноста. Ама ние можеме да бидеме зависни и од се друго. Да,може да го направи непродуктивен,може и да го доведе до смрт (Мислам дека имате читано за такви случаи). Има и свои позитивни страни,секако. Се што сакаш е на дофат на дланката. Филм,песна,книга,игра,форум,нарачка за пица,адреса на нешто,време на тргнување и пристигнување на автобус итн. Освен за забава,го користам и за се друго за кое и секој го користи. Use it,don't abuse it. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Интернетот, штетен или корисен?
На врв
Bottom