Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Им благодарам на...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Marrie" data-source="post: 4218" data-attributes="member: 40"><p>Секако дека прво би им се заблагодарила на мајка ми и на татко ми, што сум на овој свет. Им благодарам на тоа што ме воспитале како што треба, и се трудат да ме изведат на вистинскиот пат, и тоа им успева. Им се заблагодарувам за тоа што имаат потполна доверба во мене, иако многу пати сум ги разочарала. Му благодарам на брат ми, затоа што без него, животот не би ми бил ист. Братот е најдобар другар, подарен од БОГА. Заштитник. Во добро и во лошо. Моето семејство ми е најважно на свет. </p><p>Им благодарам на моите две најдобри другарки, што се тука секогаш, знам на кого да се потпрам, да се смееме за глупости, и да плачеме заедно. Му благодарам на мојот дечко, што е најдобар дечко на свет, и ме чува како принцеза. Те сакам!</p><p></p><p>Вие на кому би му рекле благодарам?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Marrie, post: 4218, member: 40"] Секако дека прво би им се заблагодарила на мајка ми и на татко ми, што сум на овој свет. Им благодарам на тоа што ме воспитале како што треба, и се трудат да ме изведат на вистинскиот пат, и тоа им успева. Им се заблагодарувам за тоа што имаат потполна доверба во мене, иако многу пати сум ги разочарала. Му благодарам на брат ми, затоа што без него, животот не би ми бил ист. Братот е најдобар другар, подарен од БОГА. Заштитник. Во добро и во лошо. Моето семејство ми е најважно на свет. Им благодарам на моите две најдобри другарки, што се тука секогаш, знам на кого да се потпрам, да се смееме за глупости, и да плачеме заедно. Му благодарам на мојот дечко, што е најдобар дечко на свет, и ме чува како принцеза. Те сакам! Вие на кому би му рекле благодарам? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Им благодарам на...
На врв
Bottom