Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Им благодарам на...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Angiie" data-source="post: 22970" data-attributes="member: 222"><p>Им благодарам на моите, пред се’ затоа што ме создале, затоа што ме научија да бидам силна и затоа што заедно се изборивме со ударите што ни ги зададе животот и се уште заедно ќе се бориме.</p><p>Му благодарам нему, заради љубовта и поддршката што ми ги дава и затоа што знам дека кога и да го побарам ќе дотрча кај и да сум. </p><p>И’ благодарам на баба ми. Ме научи кои се вистинските вредности во животот. Ми фалиш бабо!!</p><p>Им благодарам на моите Тинки-Винки и Дипси кои во ниту еден момент не ме оставија сама. Колку и да бев груба со нив тие останаа покрај мене. Навистина другарите од детството се оние вистинските.</p><p>Му благодарам на Дино кој секогаш сфаќаше кога ми се игра кога ми се плаче и легнуваше покрај мене кога бев тажна и депресивна.</p><p>Му благодарам на Биги-мечето од детството кое ги претрпи сите удари од под и ѕид кога бев гневна, бесна и лута, и беше единственото суштество што ме сослушуваше кога се плашев да им се отворам на другите.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Angiie, post: 22970, member: 222"] Им благодарам на моите, пред се’ затоа што ме создале, затоа што ме научија да бидам силна и затоа што заедно се изборивме со ударите што ни ги зададе животот и се уште заедно ќе се бориме. Му благодарам нему, заради љубовта и поддршката што ми ги дава и затоа што знам дека кога и да го побарам ќе дотрча кај и да сум. И’ благодарам на баба ми. Ме научи кои се вистинските вредности во животот. Ми фалиш бабо!! Им благодарам на моите Тинки-Винки и Дипси кои во ниту еден момент не ме оставија сама. Колку и да бев груба со нив тие останаа покрај мене. Навистина другарите од детството се оние вистинските. Му благодарам на Дино кој секогаш сфаќаше кога ми се игра кога ми се плаче и легнуваше покрај мене кога бев тажна и депресивна. Му благодарам на Биги-мечето од детството кое ги претрпи сите удари од под и ѕид кога бев гневна, бесна и лута, и беше единственото суштество што ме сослушуваше кога се плашев да им се отворам на другите. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Им благодарам на...
На врв
Bottom