Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Има ли сѐ уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="khz777" data-source="post: 333119" data-attributes="member: 5002"><p>Јас сметам дека на светот нема човек што ќе ги разбере жените .Кога станува збор за бирање на љубовен партнер во денешно време е како да купуваш кола .Никогаш не знаеш што ќе земеш .Тоа денеска е мачка во вреќа.(станува збор и за двата пола) .Може другаркати сега нема никакви сексуални нагони непознавајќи ја неможам да ја судам така да ова не важи за неа . Истото се случи со другарче кое веќе 2-3 месеци одам му палам свеќа во црква .Човекот се изеде жив . Тој исто така беше невина девојка и се случи следново .Девојката после некои односи со него сватила дека треба да се применува се почесто и со други момци (сакала да експериментира ) (несакам да ги споменам годините).Неиживеаноста некогаш може да го промени човекот сепак тоа зависи од карактерот .Така да според мене некои работи треба да се направат навреме за да не дојде до следниве последици.(да напоменам уште еднаш ова не се однесува за другарката твоја ).А за тоа дека луѓето прават понеморални работи тоа ми е јасно како ден .Но тоа е сосема друга тема .Немој да сфатиш дека сите тие кои се сеуште невини ги понижувам и ги правам заостанати ,далеку од тоа .Ги почитувам повеќе дури од овие другите ,но проблемот е тоа што веќе живееме во свет без граници ,без закони ,без религија,живееме во свет за преживување каде моралот не вреди .Топло и препорачувам на другарката твоја да си најде некој со кој ќе поминува долго време бидејќи она чуствува фобија или некаков страв за кој не вреди да се живее со него и да ги отфрла сите момци кои се трудат околу неа .Можеби станува збор за "самобендисаност" народски кажано или невозвратена љубов .Сепак колку и да бира во ова време напишав погоре дека изборот е мачка во вреќа .Никогаш не знаеш што ќе одбереш .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="khz777, post: 333119, member: 5002"] Јас сметам дека на светот нема човек што ќе ги разбере жените .Кога станува збор за бирање на љубовен партнер во денешно време е како да купуваш кола .Никогаш не знаеш што ќе земеш .Тоа денеска е мачка во вреќа.(станува збор и за двата пола) .Може другаркати сега нема никакви сексуални нагони непознавајќи ја неможам да ја судам така да ова не важи за неа . Истото се случи со другарче кое веќе 2-3 месеци одам му палам свеќа во црква .Човекот се изеде жив . Тој исто така беше невина девојка и се случи следново .Девојката после некои односи со него сватила дека треба да се применува се почесто и со други момци (сакала да експериментира ) (несакам да ги споменам годините).Неиживеаноста некогаш може да го промени човекот сепак тоа зависи од карактерот .Така да според мене некои работи треба да се направат навреме за да не дојде до следниве последици.(да напоменам уште еднаш ова не се однесува за другарката твоја ).А за тоа дека луѓето прават понеморални работи тоа ми е јасно како ден .Но тоа е сосема друга тема .Немој да сфатиш дека сите тие кои се сеуште невини ги понижувам и ги правам заостанати ,далеку од тоа .Ги почитувам повеќе дури од овие другите ,но проблемот е тоа што веќе живееме во свет без граници ,без закони ,без религија,живееме во свет за преживување каде моралот не вреди .Топло и препорачувам на другарката твоја да си најде некој со кој ќе поминува долго време бидејќи она чуствува фобија или некаков страв за кој не вреди да се живее со него и да ги отфрла сите момци кои се трудат околу неа .Можеби станува збор за "самобендисаност" народски кажано или невозвратена љубов .Сепак колку и да бира во ова време напишав погоре дека изборот е мачка во вреќа .Никогаш не знаеш што ќе одбереш . [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Има ли сѐ уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?
На врв
Bottom