Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Има ли сѐ уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selene" data-source="post: 209440" data-attributes="member: 1176"><p>Мене една работа не ми е јасна... Кое нормално машко сака девица да земе?</p><p></p><p>Еве да речеме девојката е невина. Се земаат и имаат секс. И тогаш забележуваат дека сексот не е како што треба. Има луѓе, едностано сексуално се некомпатибилни. И тогаш, што? Не може назад, веќе стапиле во брак. А фрустрациите од креветот, брзо излегуваат и се шират во секој друг сегмент од врската. Не ја разбирам таа логика машкото да сака девојка што ќе прокрвари на чаршав првата брачна ноќ, наместо девојка која го полудува, која што знае што сака во кревет, иновативна е, не шири само нозе, туку учествува активно во сексот.</p><p></p><p>А исто не ми е јасно кое нормално девојче сака невина да влезе во брак? Кај нас е малку по tricky, ajде машките полесно доживуваат оргазам, ама кај нас е малку покомплицирано. И да го земам за сопруг некој кој не знам каков е во кревет? No f*cking way. И што ако се погоди некој себичен, некој што само за него си гледа, што не сака и јас да уживам, туку гледа само да си заврши работа и потоа слатко да си заспие?</p><p></p><p>Плус невиноста не е синоним за тоа колку е чиста девојката. Какви змии има што уште носат химен, ама имаат валкана душа. Има и такви што се крпат. И тие се "почисти" од некоја девојка што имала односи? Јеа, рајт.</p><p></p><p>Да земеш партнер без да знаеш каков е во кревет, е исто како да купиш куќа која што не знаеш каква е внатре.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selene, post: 209440, member: 1176"] Мене една работа не ми е јасна... Кое нормално машко сака девица да земе? Еве да речеме девојката е невина. Се земаат и имаат секс. И тогаш забележуваат дека сексот не е како што треба. Има луѓе, едностано сексуално се некомпатибилни. И тогаш, што? Не може назад, веќе стапиле во брак. А фрустрациите од креветот, брзо излегуваат и се шират во секој друг сегмент од врската. Не ја разбирам таа логика машкото да сака девојка што ќе прокрвари на чаршав првата брачна ноќ, наместо девојка која го полудува, која што знае што сака во кревет, иновативна е, не шири само нозе, туку учествува активно во сексот. А исто не ми е јасно кое нормално девојче сака невина да влезе во брак? Кај нас е малку по tricky, ajде машките полесно доживуваат оргазам, ама кај нас е малку покомплицирано. И да го земам за сопруг некој кој не знам каков е во кревет? No f*cking way. И што ако се погоди некој себичен, некој што само за него си гледа, што не сака и јас да уживам, туку гледа само да си заврши работа и потоа слатко да си заспие? Плус невиноста не е синоним за тоа колку е чиста девојката. Какви змии има што уште носат химен, ама имаат валкана душа. Има и такви што се крпат. И тие се "почисти" од некоја девојка што имала односи? Јеа, рајт. Да земеш партнер без да знаеш каков е во кревет, е исто како да купиш куќа која што не знаеш каква е внатре. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Има ли сѐ уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?
На врв
Bottom