Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Избор на нов админ
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 324749" data-attributes="member: 266"><p>Без разлика кој како сака, мое мислење е:</p><p></p><p>[USER=621]@existence[/USER] , пред се поради технички причини - сметам дека нема член со поголемо знаење кое и те како е важно за водење на форум; а потоа и затоа што е објективен по карактер и тоа е исто така важно за одржување на слога помеѓу членовите.</p><p>[USER=272]@Saladin[/USER] и [USER=229]@Electra[/USER] , според мене најдокажани членови во сите области, од постоењето на форумов - одлично извршување на обврските како модератори, интелигентни и забавни членови, одржување на дискусија, хумор и добра атмосфера - сето тоа што е потребно за еден форум.</p><p></p><p>Така да, се сложувам со Сал дека подобро би било кога би имало повеќе админи - ако се направи "правилен" избор, резултатот би бил каде-каде подобар отколку еден единствен админ.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 324749, member: 266"] Без разлика кој како сака, мое мислење е: [USER=621]@existence[/USER] , пред се поради технички причини - сметам дека нема член со поголемо знаење кое и те како е важно за водење на форум; а потоа и затоа што е објективен по карактер и тоа е исто така важно за одржување на слога помеѓу членовите. [USER=272]@Saladin[/USER] и [USER=229]@Electra[/USER] , според мене најдокажани членови во сите области, од постоењето на форумов - одлично извршување на обврските како модератори, интелигентни и забавни членови, одржување на дискусија, хумор и добра атмосфера - сето тоа што е потребно за еден форум. Така да, се сложувам со Сал дека подобро би било кога би имало повеќе админи - ако се направи "правилен" избор, резултатот би бил каде-каде подобар отколку еден единствен админ. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Избор на нов админ
На врв
Bottom