Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Игнорирање
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="violetmoon" data-source="post: 330095" data-attributes="member: 2223"><p>Мислам дека тие што игнорираат најчето се слаби луѓе, луѓе кои не се доволно зрели и способни за да се соочат со некого во одредена ситуација и да разговаараат отворено за проблемот туку решението го гледаат во бегањето и повлекувањето. Кукавички чин и крајно непочитување по мене. И најчесто истите не те ни удостојуваат со одговор за нивната постапка туку само така знаат да испарат и да ги снема из чиста мира па ти оди тумачи зошто, како, кој е крив, дали можеби ти си згрешил нешто. Се чудиш дали вреди да настојуваш да дознаеш што е во прашање или да си ја задржиш таа самопочит што ти останала и да кренеш раце од тој кој го негира твоето постоење. Како и да е грдо чувство е и ме боли кога некој е нем на моите зборови, ова зборам за блиски особи со кои сум емотивно поврзана, оние другите нема потреба ни да ги спомнувам.</p><p>Oд таа причина и јас ретко некого да игнорирам освен ако не ме повредил па да не заслужува ниту муабет веќе.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="violetmoon, post: 330095, member: 2223"] Мислам дека тие што игнорираат најчето се слаби луѓе, луѓе кои не се доволно зрели и способни за да се соочат со некого во одредена ситуација и да разговаараат отворено за проблемот туку решението го гледаат во бегањето и повлекувањето. Кукавички чин и крајно непочитување по мене. И најчесто истите не те ни удостојуваат со одговор за нивната постапка туку само така знаат да испарат и да ги снема из чиста мира па ти оди тумачи зошто, како, кој е крив, дали можеби ти си згрешил нешто. Се чудиш дали вреди да настојуваш да дознаеш што е во прашање или да си ја задржиш таа самопочит што ти останала и да кренеш раце од тој кој го негира твоето постоење. Како и да е грдо чувство е и ме боли кога некој е нем на моите зборови, ова зборам за блиски особи со кои сум емотивно поврзана, оние другите нема потреба ни да ги спомнувам. Oд таа причина и јас ретко некого да игнорирам освен ако не ме повредил па да не заслужува ниту муабет веќе. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Игнорирање
На врв
Bottom