Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Игнорирање
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MoonFairy" data-source="post: 330073" data-attributes="member: 1925"><p>Јас игнорирам многу често...</p><p>Игнорирам работи кои постојано се случуваат и своевремено учиш да ги игнорираш....</p><p>Игнорирам муабети кои сум ги слушнала безброј пати и мораш да игнорираш...</p><p>игнорирам и луѓе...особено оние кои ќе ме навредат или повредат со нешто...тоа е мој начин да ги “казнам“ и да ги натерам да се преслушаат...</p><p>Сум била и игнорирана...и секако чувството не е убаво особено ако не ја знаеш причината, ама секогаш сум се трудела да ги решам проблемите и да не оставам да испарат сами од себе (зашто тоа никогаш не се случува)...ова важи за некои блиски, а некој си таму небитен ако ме игнорира, баш и не ми менува ништо во живототв....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MoonFairy, post: 330073, member: 1925"] Јас игнорирам многу често... Игнорирам работи кои постојано се случуваат и своевремено учиш да ги игнорираш.... Игнорирам муабети кои сум ги слушнала безброј пати и мораш да игнорираш... игнорирам и луѓе...особено оние кои ќе ме навредат или повредат со нешто...тоа е мој начин да ги “казнам“ и да ги натерам да се преслушаат... Сум била и игнорирана...и секако чувството не е убаво особено ако не ја знаеш причината, ама секогаш сум се трудела да ги решам проблемите и да не оставам да испарат сами од себе (зашто тоа никогаш не се случува)...ова важи за некои блиски, а некој си таму небитен ако ме игнорира, баш и не ми менува ништо во живототв.... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Игнорирање
На врв
Bottom