Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Зошто старееме?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="diva orhideja" data-source="post: 318311" data-attributes="member: 3931"><p>Стареењето е најголем биолошки проблем поради кој многу големи фармацевтски куќи до ден денес а и понатаму се во потрага за лекот против стареење.Многу научници, биолози,велат дека се блиску до откривањето на главната причина, имаат неколку теории како на пр.дека стареењето е поради истрошеност на ораганизмот, дека се е генетски програмирано идр.Библијата си има јасен одговор на ова прашање каде се вели дека на почетокот луѓето имале можноста да живеат вечно млади но изгледа Адам ја зезнал работата.Човечкото тело е точно програмирано кога треба да се обнаоват клетките,кога да зацелат раните,и уште многу вчудувачки моќи но изгледа дека старееме за да жалиме за младоста или Бог е несовршен па со маките што ни ги дал цел живот да си ги носиме на плеќите старееме.Дали душата старее заедно со телото и другите прашања што ми ги постави се вече за друга тема.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="diva orhideja, post: 318311, member: 3931"] Стареењето е најголем биолошки проблем поради кој многу големи фармацевтски куќи до ден денес а и понатаму се во потрага за лекот против стареење.Многу научници, биолози,велат дека се блиску до откривањето на главната причина, имаат неколку теории како на пр.дека стареењето е поради истрошеност на ораганизмот, дека се е генетски програмирано идр.Библијата си има јасен одговор на ова прашање каде се вели дека на почетокот луѓето имале можноста да живеат вечно млади но изгледа Адам ја зезнал работата.Човечкото тело е точно програмирано кога треба да се обнаоват клетките,кога да зацелат раните,и уште многу вчудувачки моќи но изгледа дека старееме за да жалиме за младоста или Бог е несовршен па со маките што ни ги дал цел живот да си ги носиме на плеќите старееме.Дали душата старее заедно со телото и другите прашања што ми ги постави се вече за друга тема. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Зошто старееме?
На врв
Bottom