Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Зошто (не) ја сакам државава?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Altaïr" data-source="post: 373317" data-attributes="member: 1548"><p>Тоа ти викам, до народот е. Па една Попова Шапка во зима беше нешто преубаво во тој дел од Македонија, колку пати сум бил дали на чај горе или на скијање. Сега е за никаде затоа што браќава урнисаа се. Крушево во зима, убавина. Во Хрватска не сум бил, сакам прво тука да си направам екскурзија каде што не сум бил па после на страна. Пештера Пешна, кај Македонски Брод негде, таму не сум бил а ми кажувале дека е убаво. Исто така не сум бил накај Кожув надоле тој дел. Тиквешијата исто е убаво, тоа плантажите не им се гледа крајот. </p><p>Затоа ти викам не е до местото, местово каде е нашава држава е супер, не викам дека е најубаво ама сепак има некоја посебна убавина кога ќе застанеш и ќе погледнеш околу тебе нешто што одзема здив. Посебно тие селските и шумските предели мене ми се убави, онака мирни и те влечат да седиш засекогаш таму и да не размислуваш за ништо.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altaïr, post: 373317, member: 1548"] Тоа ти викам, до народот е. Па една Попова Шапка во зима беше нешто преубаво во тој дел од Македонија, колку пати сум бил дали на чај горе или на скијање. Сега е за никаде затоа што браќава урнисаа се. Крушево во зима, убавина. Во Хрватска не сум бил, сакам прво тука да си направам екскурзија каде што не сум бил па после на страна. Пештера Пешна, кај Македонски Брод негде, таму не сум бил а ми кажувале дека е убаво. Исто така не сум бил накај Кожув надоле тој дел. Тиквешијата исто е убаво, тоа плантажите не им се гледа крајот. Затоа ти викам не е до местото, местово каде е нашава држава е супер, не викам дека е најубаво ама сепак има некоја посебна убавина кога ќе застанеш и ќе погледнеш околу тебе нешто што одзема здив. Посебно тие селските и шумските предели мене ми се убави, онака мирни и те влечат да седиш засекогаш таму и да не размислуваш за ништо. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Зошто (не) ја сакам државава?
На врв
Bottom