Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Зошто го сакате светот?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 301552" data-attributes="member: 1970"><p>Измеѓу се останато заради луѓето.</p><p>На работа кај мене има толку различни интересни луѓе со толку различни карактери што никогаш не ми досадува да одам на работа.</p><p>Секој ден запознавам некои нови лица и секој ден се повеќе и повеќе ги сакам.</p><p>Еден нормален нема,се откачено е.Најинтересни ми се оние кои се такви какви се без да сокриваат дел од себе.</p><p>Има и подмукли,двочични и површни.Но некако разбирам што се крие позади тие особини и пак ми се драги.</p><p>Сакам кога се концентрирам на нивните позитивни особини и ги откривам истите во секој од нив,а стварно сите имаат по нешто привлечно и посебно на себе.</p><p>Ми се допаѓа и кога ги откривам дел по дел оние темни делови кои не се покажуваат така отворено и често.</p><p>Па и депресивците и негативците ми се интересни.</p><p>Туку поентава ми беше:</p><p>Го сакам светот поради луѓето кои се толку посебни единки.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 301552, member: 1970"] Измеѓу се останато заради луѓето. На работа кај мене има толку различни интересни луѓе со толку различни карактери што никогаш не ми досадува да одам на работа. Секој ден запознавам некои нови лица и секој ден се повеќе и повеќе ги сакам. Еден нормален нема,се откачено е.Најинтересни ми се оние кои се такви какви се без да сокриваат дел од себе. Има и подмукли,двочични и површни.Но некако разбирам што се крие позади тие особини и пак ми се драги. Сакам кога се концентрирам на нивните позитивни особини и ги откривам истите во секој од нив,а стварно сите имаат по нешто привлечно и посебно на себе. Ми се допаѓа и кога ги откривам дел по дел оние темни делови кои не се покажуваат така отворено и често. Па и депресивците и негативците ми се интересни. Туку поентава ми беше: Го сакам светот поради луѓето кои се толку посебни единки. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Зошто го сакате светот?
На врв
Bottom