Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Философија
Значењето на жената
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="diva orhideja" data-source="post: 290799" data-attributes="member: 3931"><p>Каде го најде податокот дека жените обожаваат манијаци,психопати,криминалци?Низ историјата поминале и оставиле легенди десетина жени,а ние зборуваме за жената како плашливо но храбро створење кога станува збор за фамилијата,за жена што не може да прави масакри,да пролева крв како мажите,да силува и убива мали невини деца пред очите на мајката.Машкиот пол како да е створен за тепачки,не се згрозува од грозоморни дела,попрво ке се степа него ли културно да ја реши работата.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="diva orhideja, post: 290799, member: 3931"] Каде го најде податокот дека жените обожаваат манијаци,психопати,криминалци?Низ историјата поминале и оставиле легенди десетина жени,а ние зборуваме за жената како плашливо но храбро створење кога станува збор за фамилијата,за жена што не може да прави масакри,да пролева крв како мажите,да силува и убива мали невини деца пред очите на мајката.Машкиот пол како да е створен за тепачки,не се згрозува од грозоморни дела,попрво ке се степа него ли културно да ја реши работата. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Наука
Философија
Значењето на жената
На врв
Bottom