Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Земјотреси во Македонија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="adrenalin" data-source="post: 356846" data-attributes="member: 7150"><p>Не ради се о томе. Није данашње Скопље исто као и 1963. Мислим на квалитет градње објеката. Шта значи искуство?? Оно не значи ништа ако се не ради на томе да се ствари у будућности поправе тј. да нас нечему научи. Ако је неко од 1963. до данас градио објекте који не задовољавају прописане стандарде, онда ће увек да га буде страх. А таквих има много. Од обичних људи до разних сумњивих инвеститора којима је неко гледао кроз прсте. Земљотрес те снаге из 1963. се понавља тек у периоду од 400 до 500 година, а овај што је био недавно (од 5 и нешто степени) на 100..</p><p></p><p>И да је којим случајем овај недавни био 1963., имао би готово исти ефекат на тадашње Скопље..дакле, он се поновио, али су последице минималне у односу на пре 53 године..</p><p></p><p>У овим приобалним земљама увек постоји додатни ризик од Цунамија, који направи штету 10 пута већу него сам земљотрес..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="adrenalin, post: 356846, member: 7150"] Не ради се о томе. Није данашње Скопље исто као и 1963. Мислим на квалитет градње објеката. Шта значи искуство?? Оно не значи ништа ако се не ради на томе да се ствари у будућности поправе тј. да нас нечему научи. Ако је неко од 1963. до данас градио објекте који не задовољавају прописане стандарде, онда ће увек да га буде страх. А таквих има много. Од обичних људи до разних сумњивих инвеститора којима је неко гледао кроз прсте. Земљотрес те снаге из 1963. се понавља тек у периоду од 400 до 500 година, а овај што је био недавно (од 5 и нешто степени) на 100.. И да је којим случајем овај недавни био 1963., имао би готово исти ефекат на тадашње Скопље..дакле, он се поновио, али су последице минималне у односу на пре 53 године.. У овим приобалним земљама увек постоји додатни ризик од Цунамија, који направи штету 10 пута већу него сам земљотрес.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Земјотреси во Македонија
На врв
Bottom