Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Здравствени совети
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 274373" data-attributes="member: 2740"><p>Не знам што ми се случи мене со очите, последните неколку месеци си имам огромни проблеми со црвенило, а сега и со болка и потекување. На лекар сум била, користам капки, избегавам шминка... Тоа ми го рекле, тоа го правам.</p><p>Ама нема помин. Се губи, па по време се појавува пак. Ете денеска повторно... И најлошо. Буквално како да ми испукале сите капилари во очиве...</p><p></p><p>Што можете да ми кажете и помогнете повеќе, ама којзнае може и некој имал ист проблем или знае некои народни стари лекови?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 274373, member: 2740"] Не знам што ми се случи мене со очите, последните неколку месеци си имам огромни проблеми со црвенило, а сега и со болка и потекување. На лекар сум била, користам капки, избегавам шминка... Тоа ми го рекле, тоа го правам. Ама нема помин. Се губи, па по време се појавува пак. Ете денеска повторно... И најлошо. Буквално како да ми испукале сите капилари во очиве... Што можете да ми кажете и помогнете повеќе, ама којзнае може и некој имал ист проблем или знае некои народни стари лекови? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Здравствени совети
На врв
Bottom